1Partner ehitab Nõmme teele uuendusliku Skandinaavia stiilis kortermaja

1Partner Ehitus sõlmis kinnisvaraarendaja Alpinaga enam kui 3 miljoni eurose lepingu Tallinnas Nõmme tee ja Linnu tee ristmikule uue Skandinaavia stiilis kolmekorruselise 18 korteriga elumaja ehitamiseks.

“Hoone juures kasutatakse tehnoloogiaid ja ehituslikke lahendusi, mida võiks ka teistele arendustele eeskujuks seada. Näiteks saab tuua energiavaiadel maakütte ja jahutuse, mis on elamuarenduses väga haruldane lahendus, tagades korteriostjale soodsamad kommunaalkulud,” ütles 1Partner Ehituse tegevjuht Üllar Hinno ning kinnitas, et maja peaks valmima vähem kui aastaga.

“Meie filosoofia on arendada selliseid hooneid, mis sobivad olemasolevasse elukeskkonda ja on energiaefektiivsed. Nõmme tee 70 kortermaja asukoht on ühelt poolt justkui aedlinnas, kuid samas on sammu kaugusel Tallinna südalinnast ning kõik eluks vajalik on käeulatuses,” kirjeldas Alpina partner Pirmin Tamm, kelle sõnul on veerand korteritest tänaseks juba müüdud.

“1Partner Ehitusel on tekkinud palju korduvkliente, see lihtsustab kindlasti projekti edukat valmimist ja on märk välja teenitud usaldusest. Alpinale ehitasime eelmisel aastal uue kortermaja Tallinnasse Juurdeveo tänavale,” hindas Üllar Hinno kõrgelt varasemat koostööd.

2024. aasta veebruaris valmivasse majja tuleb kokku 18 korterit, millest väiksemad on 2-toalised ning suuremad 5-toalised. Mõne kodu juurde kuulub ka üle 50 ruutmeetri suurune terrass. Põhjamaiselt moodsa olekuga ja kokku 1292 ruutmeetrise pinnaga hoone projekteeris AB Korrus arhitektid.

1Partneri kontserni kuuluv 1Partner Ehitus on terviklikku ehitusteenust pakkuv ettevõte, mille viimaste tähelepanuväärsemate tööde hulka kuuluvad näiteks Tallinna Lillepaviljoni restaureerimine ja mitmed Noblessneri piirkonnas asuvad hooned.

1Partner on Baltimaade juhtiv kinnisvaragrupp, mille esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Riias ja Vilniuses. 1Partner grupp pakub kinnisvara vahenduse, hindamise, ehituse, arenduse, halduse ja investeeringute juhtimise teenust.


Seotud artiklid