1Partner Ehitus rekonstrueerib Larsenile 4,2 miljoni eest ühiselamu

1Partner Ehitus rekonstrueerib 4,2 miljoni euro eest Stay Larsen grupi tellimusel Tallinna Tehnikaülikooli vahetus läheduses 4-korruselise hoone, kuhu tuleb 94 toaga ühiselamu. Tööd peavad olema teostatud uue õppeaasta alguseks. Kogu projekti maksumus Larseni jaoks on ligikaudu 8 miljonit eurot.

“Projekti teeb eriliseks see, et hoones asus kunagi Tallinna Helikassetitehas ning kuigi kõik toad saavad kaasaegse ja kvaliteetse sisu, siis hoone rekonstrueerimisel tehakse maitsekas kummardus ka hoone ajaloole,” kommenteeris 1Partner Ehituse juht Üllar Hinno, kelle sõnul on ehitustööde kavandamisel ja ladusal kulgemisel abiks ka tellija pikaajaline kogemus seda tüüpi hoonete rajamisel.

“Loome endisesse Helikassetitehase hoonesse Tallinna konkurentsitult kõige modernsema ja stiilsema ühiselamu,“ rääkis Larseni tegevjuht Priit Vare ning rõhutas, et Larsen loob terviklikke elukeskkondi, kus lisaks täielikult möbleeritud tubadele on ka näiteks ruumikad ühisalad ja ööpäevaringne klienditeenindus.

Nõmme ja Mustamäe piirile, Heli tänav 8 ehitatava hoone oluliseks sihtrühmaks on Tallinna Tehnikaülikooli tudengid, kes hindavad öömaja puhul kaasaegset elukeskkonda ja asukohta õppehoonete lähistel. Uus ühiselamu valmib käesoleva aasta suve lõpuks, et kõik hoone 94 tuba oleksid tudengite käsutuses uue õppeaasta alguseks.

Stay Larsen on Eesti juhtiv köök-tubadega majutusettevõte, kelle portfellis on koos valmiva Heli 8 hoonega ca 500 majutusruumi Tallinnas.

1Partneri kontserni kuuluv 1Partner Ehitus on terviklikku ehitusteenust pakkuv ettevõte, mille viimaste tähelepanuväärsemate tööde hulka kuuluvad näiteks Tallinna Lillepaviljoni restaureerimine ja mitmed Noblessneri piirkonnas asuvad hooned.

1Partner on Baltimaade juhtiv kinnisvaragrupp, mille esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Riias ja Vilniuses. 1Partner grupp pakub kinnisvara vahenduse, hindamise, ehituse, arenduse, halduse ja investeeringute juhtimise teenust.


Seotud artiklid