Sul on kodus vaba ruum? 3 ideed vaba ruumi kasutusele võtuks

Sul on kodus vaba tuba, millega ei ole midagi peale hakata? Vaba ruumi olemasolu on iseenesest hea, sest tavaliselt on kodus ruumist puudu, aga vältimaks seda, et sellest saab hoiuruum erinevate asjade silma alt ära paigutamiseks jagame sinuga kolme ideed, mida ruumiga peale hakata.

  • Too enda ellu mängulisust ja kujunda meelelahutuse tuba!

Ameerika Ühendriikides on meelelahutusele mõeldud toad populaarsed, kuid miks mitte kujundada ka selline endale. See võib olla tuba, kus saad tegeleda sellega, mis sulle meeldib, olgu selleks maalimine, kirjutamine või hoopiski netikasiino (nt Super Casino või Betsafe) online-kasiino hasartmängude mängimine.

Kui sa oled otsustanud enda vabast toast kujundada meelelahutuse toa, siis kogu kujundus sõltub sellest, milliseid tegevusi soovid seal teha. Kõigele lisaks soovitame planeerida ruumi ühe heleda ja vaba seina filmide vaatamiseks. Nii saad enda sõpradele pakkuda parimaid filmielamusi otse omaenda kodust. 

  • Võõrusta sõpru ja tee endale külalistetuba!

Sinu sõbrad ja tuttavad rõõmustaksid selle üle väga, kui järgmine kord saad pakkuda kaugetele külalistele ka majutust. Külalistetoa sisustamine ei ole midagi keerulist, oluline on soetada kvaliteetne ja hea voodi, sellele lisaks mõni väiksem kummut või kapp. Külalistetuba ei vaja palju erinevat mööblit, oluline on see, et sinu sõpradel oleks mugav magamisase. 

Kuna ruumi keskne ese on voodi, siis selle valimisse tasub investeerida aega. Õige voodi kestab kaua ja pakub head tuge meie kehale kogu magamise ajal. Sul on võimalik soetada kas kontinentaalvoodi ehk jenkkivoodi või hoopiski voodiraam, -peats kui ka madrats eraldi. Valik on sinu! Kontinentaalvoodi on hea valik, kuna selle puhul on kõik nö komplektis olemas, mõnel juhul tuleb juurde soetada voodipeats. Eraldi ostes tuleb natukene rohkem vaeva näha ja veenduda selles, et kõik ostetud osad ka üksteisega sobiksid.

  • Sisuta garderoob!

Aastatega koguneb meile väga palju erinevaid riideid, mis ei mahu enam kappidesse ära. Siinkohal tuleb appi ruumikas garderoobituba, mis mahutab kõik olulise. Garderoobi sisustamisel tuleb leida sobiv garderoobi lahenduse pakkuja või soetada mõnest lähimast ehituspoest kapi elemendid. Viimane neist on kindlasti keerulisem ja ajakulukam, kuid odavam. Kui sul ei ole kiire garderoobi valmimisega, siis võib soetada kõik elemendid ka ise. Juhul, kui soov on multifunktsionaalse garderoobi lahenduse järele, siis soovitame konsulteerida teenuse pakkujatega. Nemad oskavad nõu anda, kuidas kõik sinu soovid täita.

Mahukas garderoob toob kindlasti ka korra sinu majja, sest paljud asjad, mis varem kuhugi ei mahtunud, leiavad nüüd oma koha. 

Lisaks neile kolmele soovitusele on veel mitmeid erinevaid võimalusi, kuidas vaba ruum sisustada. Lase enda loovusel lennata ja kujunda vabast ruumist just selline tuba nagu soovid!


Seotud artiklid