3 olulist soovitust remondilaenu valimisel

Kevad on traditsiooniliselt kodu remontimise ja värskendamise aeg.

Inimesed mõtisklevad, kuidas muuta enda kodu ilusamaks ning hubasemaks, tegutsetakse nii aias ning võetakse ette suuremaid remonttöid, olgu seleks küttesüsteemi vahetus,  terrassi ehitamine või lihtsalt seinte värvimine.

“Koroonaaeg on inimeste huvi oma kodude korrastamise osas märkimisväärselt suurendanud. Inimesed veedavad kodudes rohkem aega ning lisaks kodu värskendamise vajadusele remonttööde näol leevendab kodus nokitsemine ka stressitaset, mis tänases maailmas on hädavajalik ,“ ütles finantsvõrdlusplatvormi Altero tegevjuht Taavi Mägi. “Sageli napib remonnttödeks omal vahendeid ja tekib vajadus laenu võtmise järele,” lisas Taavi Mägi

3 olulist soovitust remondilaenu valimisel:

  1. Võtke mitu pakkumist ja võrrelge neid. Turul on palju pankasid ja krediidiandjad. Sageli valib inimene mugavusest enda kodupanga või lähtub reklaamis nähtust, teadmata tegelikult, mis valikud tal üldse on. Soovitame kasutada Altero.ee platvormi kus saate läbi ühe laenutaotluse 10 või enam pakkumist ühest kohast ja kiiresti.
  2. Vaadake krediidikulukuse määra. Kõige parema ülevaate laenu kuludest annab krediidikulukuse määr, mis näitab kõikide pakkumiste puhul üheselt laenu teenindamise aastast kulu protsentuaalselt. Intressimäär on sagel vaid üks komponent hinnastamises ja lisaks kuvavad erinevad pakkujad seda erinevatel alustel.
  3. Vaadake lisaks hinnale ka muid tingimusi. Lisaks intressimäärale ja teistele tavapärastele kriteeriumitele on laenude puhul ka muidu olulisi erisusi, millest tuleks enne lepingu vormistamist aru saada. Näiteks tuleks vaadata milline on lepingu ennetähtagse lõpetamise tasu ja kuidas see käib. Milline on laenu tagasimaksmise perioodilisus, kui suur on kuumakse ja kui paindlik on tagasimaksmise graafik. Lanutooted on erinevad ja pakutavad tingimused samuti,

Altero on finantsvõrdlusplatvorm kus klient saab TASUTA võrrelda turul olevad laenupakkumisi täites selleks vaid ühe laenutaotluse. Altero platvormil on üle 15 laenuadnjast partneri.


Seotud artiklid