3 põhjust, miks osta uusarendusse kodu varases algusjärgus

Koduotsijate seas on neid, kes eelistavad juba valmis lahendust ning kuhu on ka võimalus koheselt sisse kolida. Kodud hubase terrasi või päiksepoolse asukohaga on ostjate hulgas populaarne valik. Tegelikkuses on aga mitmeid eeliseid, kui valid uue elukoha just sellisesse elamusse, mis on veel ehituse algusjärgus. Ka Bonava loodavate uusarenduste hulgast, saad teha oma valiku kodude seast, mis veel paberil. Toome välja 3 põhjust, miks mõelda elukoha peale, mille ehitusprotsess on veel varases staadiumis.

Suurem valik

Mida varem alustada uue kodu otsimise ja näidiskorterite külastamisega, seda suurema hulga kodude seast on võimalus ka oma valik teha. Head pakkumised ja eelistatumatesse piirkondadesse loodavad uusarendused lähevad kiirelt, mistõttu on oluline varakult huvipakkuvate korterite ja elamute kohta lisainfot küsida. Nii saad olla kindel, et leiad kõige meelepärasema kodu, mis vastab sinu ootustele.

Meelepärane sisekujundus

Ostes korteri selle valmimise algusjärgus, on võimalus kaasa rääkida uue kodu siseviimistluses. Nimelt saab õigel ajahetkel teha valiku Bonava professionaalse sisekujundaja poolt loodud viimistluspakettide vahel, mis aitab tulevastesse eluruumidesse üldise stiili luua. Ühtlasi aitab see sissekolimisel sisustamisprotsessi kergemaks muuta, sest osa viimistlusest on juba tehtud.

Kui koduostu teekonnal tekib küsimus, millal meelepärase valiku teha saab, siis muretsemiseks põhjust ei ole, sest müügikonsultant võtab sinuga õigel ajahetkel ühendust, et saaksid oma valiku teha. Igal juhul on siseviimistluspaketi valimine abiks ja annab ühtlasi sisustusinspiratsiooni, kui end elamute valmimisel uude koju sisse sead.

Piisavalt aega ettevalmistusteks

Elukoha vahetus on enamasti suur ja pigem pingeline töö. Kui aga oled valinud kodu, mis ei ole veel täielikult valmis ehitatud, saad võtta rohkem aega vajalike ettevalmistuste ja plaanide tegemiseks. Selleks ajaks, kui uus kodukoht on valmis saanud, oled jõudnud kogu kolimisprotsessi läbi mõelda ning ära korraldada. See aitab kogu protsessi sujuvamaks muuta ja ühtlasi uue kodu ootusest rohkem rõõmu tunda.

Kui oled uue või oma päris esimese kodu otsingul, võib ostuteekonnal tekkida mitmeid küsimusi. Valides oma uue kodu Bonava uusarenduste seast, saad müügikonsultantidelt alati abi küsida — nii võid olla kindel, et leiad oma ostuteekonnal õhku kerkivatele küsimustele vastused.


Seotud artiklid