Haaberstisse kerkivad Järveotsa Kodud

Haaberstisse kerkivad Järveotsa Kodud lisavad piirkonna arengule hoogu juurde.

Elamuarendusettevõte Bonava rajab Haaberstisse, Harku järve lähedusse, uued Järveotsa Kodud. Piirkonda kerkib järgneva nelja aasta jooksul kolmes etapis kokku viis korterelamut 174 korteriga ning terviklik elukeskkond koos läbimõeldud puhke- ja mängualade ning ligipääsuteedega terviseradadele.

Järveotsa Kodude rajamist alustati 2020. a sügisel, käesoleva nädala lõpuks saavutab esimene 5-korruseline Tasandi 8 asuv elamu täiskõrguse ja uued kodud on sissekolimiseks valmis juba aasta lõpus. Nüüd käivitatakse elupiirkonna teine etapp, mille käigus kerkivad Tasandi 1 ja 3 aadressil 5- ja 8-korruseline elamu, kus valmib 74 2-4-toalist kodu.

Kuigi tänasel kinnisvaraturul võib märgata defitsiidi märke, ei peatanud Bonava ühtegi projekti ka pandeemia tingimustes ning jätkame sel aastal uute arenduste turuletoomist plaanipäraselt. Vaatamata sellele, et Harku järve lähedusse on viimaste aastate jooksul kerkinud mitmeid uusarendusi, jätkub piirkonda ostuhuvilisi ning nõudlus kvaliteetsete ja kättesaadava hinnaga äärelinna kodude vastu on selgelt olemas. Järveotsa Kodude esimeses etapis on kaks kolmandikku kodudest tänaseks juba müüdud või huvilised leidnud,“ kinnitas Timo Riismaa, Bonava Eesti tegevdirektor.

Järveotsa Kodud pakuvad peredele ühtaegu nii kaasaegse linnakodu mugavusi kui looduslähedust ning sobivad hästi oma päris esimese kodu loomiseks. Koos läbimõeldud puhke- ja mängualadega rajame tulevaste elanike jaoks tervikliku elukeskkonna, kus parkimine on viidud turvaliselt majade alla ja kinnistu piiridele ning tööde käigus ehitame välja ka uue Tasandi tänava. Samuti on meie prioriteediks kinnistuga piirneva Järveotsa oja autentne säilitamine ja korrastamine, mis koos terviserajaga loob kogu piirkonnale lisaväärtust ja omanäolisust,“ lisas Bonava müügi- ja turundusjuht Lauri Laanoja eeliseid välja tuues.


Järveotsa Kodudes valmivad kaasaegsed ja funktsionaalsed 2-4-toalised kodud suuruses 40-80,7 m². Iga korteri juurde kuulub rõdu, panipaik ja kindel parkimiskoht, elamutele on omistatud energiatõhus B-energiaklass, mis tagab madalad kodukulud. Erinevalt esimesest etapist on uued Tasandi 1 ja 3 kodud varustatud vesipõrandaküttega.

Esimene elamu Tasandi 8 aadressil valmib käesoleva aasta lõpuks ning teise etapi elamud 2022. a sügisel. Kogu elupiirkond viie korterelamu ja 174 korteriga valmib 2024. aastal.

Järveotsa Kodud on kaasaegne ja peresõbralik naabruskond Haaberstis, ainulaadse looduskeskkonnaga Astangu asumis Harku järve lähistel, millel on kiire ühendus kesklinnaga ning mitmekülgsed vabaajaveetmise võimalused nii looduses, spordiklubides kui terviseradadel. Kodu läheduses on toidupoed, koolid ja lasteaiad ning Rocca al Mare Keskus, Saku Suurhall ja Tallinna Loomaaed jäävad vaid lühikese autosõidu kaugusele. Tallinna linn plaanib lähiaastatel ehitada 13 km pikkuse Põhja-Tallinnast Astanguni viiva rohekoridori koos liigirikkust toetava haljastuse, puhkealade ja erinevate liikumisvõimalustega.


Seotud artiklid