Uus kesklinna A-klassi ärihoone Maarki HUB saavutas täiskõrguse

Tänasest saab näha kesklinna kerkiva A-klassi eksklusiivse büroohoone Maakri HUB täiskõrgust. Täies hiilguses saab aadressil Maarki 23A asuva maja välisilmet näha juba sügisel ning esimesed üürnikud alustavad kontorites tööd aasta lõpus.

OÜ Vilcon Ehituse juhataja Indrek Saare sõnul ollakse hoone ehitusega ajagraafikus, vaatamata puhkenud keerulisele olukorrale. „Täiskõrgus on saavutatud, edasi liigume fassaadi- ja sisetöödega. Hoonele tulevad uued fassaadid ja siselahendused ning maja muudetakse keskkonnasäästlikuks ja välja vahetatakse tehnilised lahendused, isolatsiooni-, kütte- ja ventilatsioonisüsteemid ja muu,“ rääkis Saar.

Maakri HUB arendaja Fausto Capitali partneri Sven Mihailovi sõnul on maja juba üürnikega täitumas. Kahele korrusele tuleb Piletilevi Grupi suurim büroo ja peagi saame anda teada ka esimestest ankurüürnikest. „Ettevõtted liiguvad büroopindade üürimise plaanidega edasi. Kuna sõjast tingitud keeruline olukord mõjutab ka ehitusvaldkonda, siis võib osade arenduste ehitus viibida ja pakkumine seetõttu mõnevõrra väheneda. Kindlasti ehitatakse valmis käimasolevad arendused nagu seda on Maakri HUB,“ rääkis Mihalov.

17-korruseline hoone toob ärikinnisvaraturule 10 000 ruutmeetrit A-klassi büroopinda ja pakub konkurentsi Tallinna kesklinna tornmajade piirkonna ehitistele. Maakri HUB lisab tänavale linnamelu mõnusate kohvikute ja restoranidega, mis avatakse hoone esimesel klaasfassaadiga korrusel. Tänavale lisandub ka rohelust, kuna väike majaesine hoov täidetakse taimede, hubase valgustuse ja istumisalaga, kus korra aeg maha võtta. Kontor kesklinnas võimaldab kergliikluse kasutamist ning seetõttu rajatakse Maakri HUB-i jalgrattaparkla koos riietusruumidega ning tõukerataste laadimispunktid. Parkimise saab lahendada Europarklaid kasutades, kus on üürnikel võimalik oluliselt soodsama hinnaga parkida.

 


Seotud artiklid