Aasta 2020 kinnisvaramaakleriks valiti Kaido Kaljuste

Aasta 2020 kinnisvaramaakleriks valiti Kaido Kaljuste

4. detsembril toimunud Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja aastalõpu vastuvõtul kuulutati välja Aasta kinnisvaramaakler.

Kolleegid valisid selle tiitli vääriliseks Kaido Kaljuste ettevõttest RUUM24.

18-aastase maakleritöö kogemusega Kaido jõuab lisaks oma tööle koolitada uusi maaklereid Tallinna Majanduskoolis ning anda oma osa Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatuse töösse.

Fotol Kaido Kaljuste

“18 aastat tagasi maakleriks hakates sai ruttu selgeks, et seda tööd ei saa teha kuidagi hobi korras ja poole kohaga. Enda klientide ja kolleegide jaoks tuleb alati olemas olla. Kvaliteetse teenuse osutamiseks peab ennast pidevalt koolitama ning oma teadmisi ka jagama. Nii ongi tänaseks minu teekond lisaks aktiivsele maakleriks olemisele ning uue kinnisvarabüroo RUUM24 käivitamisele viinud mind Tallinna Majanduskoolis uute maaklerite õpetamiseni ja Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatusse, kus minu eesmärk on saavutada kinnisvaramaakleri elukutse reguleerimine riiklikul tasandil. Oman kinnisvaramaakleri ja täiskasvanute koolitaja kutsetunnistusi. Mul on maailma kõige põnevam amet ja ma ei vahetaks seda ühegi teise elukutse vastu,” räägib Kaido Kaljuste.

Kinnisvaramaaklerite Koda valib igal aastal enda liikmete seast välja kolleegi, kelle tegevus väärib tunnustust ning kes pärjatakse tiitliga Aasta kinnisvaramaakler.

 

Allikas: Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda


Seotud artiklid