Algas kodude müük Viimsi suurimas kinnisvaraarenduses

Viimsi südamesse Unico poolt rajatavas Viimsi Village arenduses käivitati I etapi müük – huvilised saavad valida 40 kodu vahel, mis jagunevad eramuteks ja ridamajadeks. Viimsi Village on hetkel ilmselt Viimsi piirkonna suurima töös oleva ehitusmahuga uusarendus, mis kokku hõlmab enam kui 130 kinnistut ja kuhu rajatakse 254 kodu.

I etapis saavad huvilised valida 4 tüüpi eramute vahel, millest 2 on ühekorruselised ja 2 kahekorruselised. Eramud paiknevad kinnistutel mille suurused algavad 1500 m2. Ridamajade eelistajad saavad samuti valida ühekorruselise ja kahekorruselise variandi vahel. Sisepindade suurus varieerub eramutel vahemikus 147-173 m2 ning ridamajade boksidel 102-118 m2. Kodude soetamine toimub kodulehe www.wiimsi.ee vahendusel.

Kodud on välimuselt sarnase stiiliga moodustades loodusega ühtse terviku. „Sisemuselt on kodud erinevad ja rahuldavad ka kõige nõudlikumate tellijate soove“ tutvustas ehitustööde peatöövõtja Unico Eesti OÜ tegevjuht Vagif German tulevasi kodusid.

Kvaliteetne siseviimistlus, targad tehnoloogiad, maast laeni suured aknad, terrass, saun ja ümbritsev ürgne loodus võimaldavad suurepäraselt oma uut kodu nautida ja seda ka oma külalistega jagada.

Viimsi Village kodud kuuluvad A-energiaklassi. Hooned ehitatakse fibo kiviplokkidest ning nende kütmiseks kasutatakse loodusesõbralikku ja teistest sõltumatut maasoojuskütet. Koduostjatele pakutakse valida päikesepaneelide, targa kodu süsteemide, sisseehitatud mööbli ja paljude teiste lisavõimaluste vahel.

Lisaks heale asukohale keset enam kui 1300 hektarit ürgseid maastikaitsealasid, annab siinsetele kodude lisandväärtust ka tõsiasi, et kõik hooned, tänavad ja kommunikatsioonid on uhiuued.

Haabneeme rand ja keskus koos kaupluste, apteekide ning mitmesuguste meelelahtuskohtadega (kino, spa, bowling, restoranid jms) jääb 4km kaugusele. Tallinna südalinn jääb 15km kaugusele.

Arenduse arengukava näeb ette ka toidupoe, haljasalada ja välise spordiplatsi rajamist. Arendaja ja peatöövõtja on Unico Eesti OÜ.


Seotud artiklid