Arco Vara Kinnisvarabüroo avas frantsiisi Pärnus

Arco Vara Kinnisvarabüroo avas frantsiisi Pärnus

Arco Vara Kinnisvarabüroo laieneb jõudsalt: 6. mail avas ettevõte oma viienda frantsiisi, Arco Vara City Pärnu.

Tallinnas tegutseva Arco Vara City ja äsja avatud Arco Vara City Pärnu tegevjuhi Leanika Järve sõnul oli tütarettevõtte loomine loogiline areng. „Meil tekkisid Pärnus ankrud objektide näol: hakkasime müüma sealseid arendusprojekte, aga Tallinnast on keeruline Pärnu kliente teenindada. Samal ajal on laienemiseks ideaalne aeg: kinnisvaraturg on väga aktiivne, samas otsib nii Tallinnas kui ka Pärnus uut karjäärivõimalust palju asjalikke ja kvaliteetseid inimesi, kes on tervishoiukriisi tõttu töö kaotanud. Mina aga olen palju aastaid just nimelt alustavaid maaklereid koolitanud,“ selgitas ta.

Arco Vara Kinnisvarabüroo tegevjuht Elari Tamm väljendas heameelt, et Pärnus on ettevõttel nüüd kaks esindust. „Arco Vara Kinnisvarabüroo kasvab koostöös aktiivsete partneritega, kes näevad võimalusi ja kasutavad neid. Näeme, et frantsiisivõtjate huvi on suur ning teeme tööd selle nimel, et ettevõte saaks laieneda,“ sõnas ta.

Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ on frantsiisiettevõte, mis tegutseb alates 2018. aasta III kvartalist Arco Vara ASi litsentsilepingu alusel. Arco Vara on Turu-uuringute ASi korraldatud kinnisvarabüroode maine ja tuntuse uuringute (2006–2019) järgi olnud 13 aastat järjest tuntuim ja parima mainega kinnisvarabüroo Eestis.

Arco Vara Kinnisvarabürool on esindused ja esindajad üheksas linnas, lisaks nüüd juba viis frantsiisi.

Kinnisvarafirma Arco Vara on Eesti esimene kinnisvarabüroo, mis asutati 25. veebruaril 1992. aastal.

 

Allikas: Arco Vara


Seotud artiklid