Ärikinnisvara haldav Colonna avab juunis uue objekti Peetris

Colonna portfelli lisandub juunis Tallinna külje all Reti tee 6 aadressil valmiv mitmeotstarbelise funktsiooniga stock-office. A-energiaklassiga hoones on kakskümmend äripinda, mis sobivad nii laoruumideks, müügisaalideks, kui ka väiketootmiseks ja töökojaks. Klientide elav huvi soodsate üüripindade vastu julgustab Colonnat väikeladude valdkonnas kindlasti jätkama.

Colonna maakleri Martin Sillandi sõnul on nõudlus väiksemate soodsate ladude ja stock-office tüüpi pindade järele turul suur, kuna see lahendab paljude väikeettevõtjate ja eraklientide spetsiifilist vajadust. „Reti laopindade puhul on ühendatud nii esindusliku kontori võimalus kui ka kaupade ladustamise alad. Ruumid on sobilikud ladustamiseks, töökodadeks, hoolduseks või toodete müügisaalideks. Samuti võimaldavad laopinnad era- ja äriklientidel ajutiselt või pikaajaliselt omale lisaruumi tekitada ja hoiustada näiteks hooajaliselt erinevaid mootorsõidukeid, hobivarustust ja muud,“ rääkis Sillandi.

Sillandi sõnul  sobivad sellist tüüpi laohooned hästi linnalähedaste elamurajoonide juurde, kuna pakuvad kohalikele elanikele head võimalust oma ettevõtted kodu lähedale luua. Samuti on oluline logistiliselt mugav ligipääsetavus ja hea parkimisvõimalus. Just seetõttu rajati Reti laod pealinna piirist nelja kilomeetri kaugusele, kiiresti kasvavasse Peetri elurajooni, kus üheks konkurentsieeliseks on väga mugav ligipääs Tallinn-Tartu maanteele.

Reti ladude bokside suurused algavad 80 ruutmeetrist ning bokse on võimalik kliendi soovidele kohaselt ka omavahel liita. Ärihoone pinnad on varustatud puldist liigutatavate tõstukustega ning territoorium on piiratud turvalise piirdeaiaga. Rajatava hoone katusel asetsevad päikesepaneelid ning lagede kõrgus on üle 6 meetri. Üüripindade hinnad algavad 6,5 eurost ruutmeetri kohta ning lõplik hind on sõltuv üüritava pinna suurusest ning sõlmitava üürilepingu kestvusest.

Kolmandik rendipindadest on juba üürilepinguga kaetud ning klientide huvi julgustab Colonnat väikeladude valdkonnas jätkama. Hoone valmimistähtaeg on 01. juuni, ehitustöid objektil teostab Mapri Ehitus.

 


Seotud artiklid