Betsson Groupi kolimine kasvatab Fahle Pargi It-ettevõtete kogukonda

Oma kontori otsustas kiiresti arenevasse ärikvartalisse Fahle Parki kolida rahvusvaheline veebipõhiseid hasartmänguteenuseid opereeriv Betsson Group, mis opereerib Eestis Betsafe ja SuperCasino brände, ning Tallinnas asub üks Betsson Groupi IT arendusüksustest.

Kevadel Fahle Parki koliv Betsson on Eestis tegutsenud juba üle 15 aasta ning nüüd plaanib siinset haaret veelgi laiendada. „Betsson Gruppi kuulub 20 kaubamärki 19 riigis ning meie Eesti üksus laieneb täna aktiivselt ning värbab siin uusi IT-talente üle maailma. See tingis ka vajaduse Fahle Pargi kontori järele,“ rääkis Betsson Grupi Baltikumi regiooni personalijuht Pamela Saaron-Juhanson.

Betssoni kontor hakkab asuma kolmel korrusel ning eriliseks teeb selle ühe terve korruse eraldamine töötajate puhkeaja sisustamiseks. „Parimatele talentidele käib kõva konkurents ja järjest enam on vaja eriliste kontorilahendustega silma paista. Meie tiim veedab meeleldi koos vaba aega ja seetõttu otsustasime eraldi puhkekorruse luua, kuhu tuleb saun, erinevaid sportimise võimalusi, lauatennis, massaaž, hubased istumiskohad jne., kindlasti on saadaval snäkid ja joogid ning palju muud,“ kirjeldas Saaron-Juhanson uut kontorit.

Saaron-Juhansoni sõnul luuakse Tallinnas hetkel maailma tipptehnoloogiat ning siia on koondunud parimad talendid seda tegema. „Oleme suutnud välismaa it-kogukonna silmis Tallinna väga innovaatilise kuvandiga siduda ja eriliste keskkondadega kontorid toetavad seda veelgi. Tallinnasse on lihtsam välistööjõudu tuua, ka kohapeal asuvad suurepärased inimesed ja seetõttu laiendab Betsson oma it-arenduskeskust just Eestis, kus oleme see aasta kasvanud 80 inimeseni, ning kasv jätkub“ rääkis Saaron-Juhanson.

Betsson Group opereerib 12 riigis, grupis töötab kokku 2200 töötajat 60 erinevast rahvusest. Kuna Betssoni inimesed on harjunud suhtlema kolleegidega teistest riikidest ja vahepeal ka ise mõnes teises riigis töötama, siis hindavad nad eriti kõrgelt töökohaga kaasneva kogukonna olemasolu, mille osana ennast tunda. „Fahle Pargi kontorisse ning avalikku ruumi on loodud kõik võimalused sellise tugeva it-kogukonna tekkeks. Betssoni kontor jääb aastaringselt sooja eksootiliselt haljastatud galeriitänava juurde, kus saab kolleegidega ka kontorist väljaspool kohvikutes ja terrassidel kohtuda. Ka teiste teenuste olemasolu kontori vahetus läheduses soodustab mõnusa külatundega suhtluse tekkimist ja hoiab kokku töötajate väärtuslikku aega,“ rääkis Saaron-Juhanson.

Fahle Pargi müügidirektori Einar Niine sõnul on Fahle Pargi ärikvartalist kujunemas omaette meelispaik it-ettevõtete jaoks. „Kolimise põhjusena tuuakse tihti soovi pakkuda töötajatele keskkonda, mis laieneks ka väljapoole kontoripinda avalikku ruumi ja tekitaks võimaluse valdkondade vahelise kommuuni tekkeks,“ rääkis Niin.


Seotud artiklid