Bonava andis Järveotsa Kodudes värsketele koduomanikele võtmed üle ning hüvitab tulevaste...

Elamuarendusettevõte Bonava andis sel nädalal esimestele värsketele koduomanikele üle Järveotsa Kodude teise etapi korterid ning hüvitab kõigile uutele klientidele, kes ettevõtte arendustesse kodu ostavad, aastaks ajaks kommunaalkulud.

Harku järve läheduses asuvasse elupiirkonda Haaberstis kerkib kokku viis korterelamut 174 korteriga ning terviklik elukeskkond koos läbimõeldud puhke- ja mängualadega valmib 2023. aasta sügiseks. Järveotsa Kodude teises etapis valmisid 5- ja 8-kordne elamu aadressil Tasandi 1 ja Tasandi 3, milles on kokku 74 2-4-toalist kodu suuruses 40-80,7 m².

Järveotsa Kodude esimene elamu aadressil Tasandi 8 valmis 2021. aasta lõpus ning kõik elanikud on sisse kolinud. Teise etappi kuuluvates Tasandi 1 ja 3 elamutes leidub veel mõni vaba kodu, mis omanikke sisse kolima ootab. Kolmanda etapi elamud on sissekolimiseks valmis 2023. aasta sügisel.

Sügis on saabunud ja uus kütteperiood kasvavate kulutustega elektrienergiale kätte jõudnud. Et esimene aasta uues kodus mööduks murevabalt, on Bonava otsustanud hüvitada aasta aja vältel uute koduostjate kommunaal- ja halduskulud. „Uuselamutesse rajatavad kodud on vanades korterelamutes asuvatest selgelt energiasäästlikumad, samas on leibkondade igapäevaelu kulutused viimasel ajal kasvanud. Seetõttu soovime omapoolselt meie peamiseks sihtrühmaks olevaid noori peresid ostuotsuste tegemisel toetada,“ kommenteeris Bonava juhtkonna liige Lauri Laanoja.

Järveotsa Kodud pakuvad peredele ühtaegu nii kaasaegse linnakodu mugavusi kui looduslähedust. Kodusid iseloomustavad läbimõeldud planeeringud, suured aknad ja kaasaegne vesipõrandaküte ning iga kodu juurde kuulub hubane rõdu ja isiklik panipaik. Elamutele omistatakse energiatõhus B-energiaklass.

Koos hubaste puhke- ja mängualadega rajatakse tulevaste elanike jaoks terviklik elukeskkond, kus parkimine on viidud turvaliselt majade alla ja kinnistu piiridele ning tööde käigus on välja ehitatud ka uus Tasandi tänav. Samuti säilitatakse ja korrastatakse kinnistuga piirnev Järveotsa oja, mis koos terviserajaga loob kogu piirkonnale lisaväärtust ja omanäolisust.

Järveotsa Kodud on kaasaegne, peresõbralik ja looduslähedane Bonava naabruskond Haaberstis, Harku järve lähistel. Kodu läheduses on toidupoed, terviserajad, koolid ja lasteaiad ning Rocca al Mare Keskus, Saku Suurhall, Teras Beach ja Tallinna Loomaaed jäävad vaid lühikese autosõidu kaugusele.

Järgmisena on Bonava Haaberstisse, Harku järve lähedusse, alustanud hobuserauakujulise Pikaliiva Kaarmaja rajamist. Piirkonda kerkib järgneva kolme aasta jooksul kahes etapis kokku neli korterelamut 160 koduga.

Tutvuge lähemalt Järveotsa Kodudega projekti veebilehel.


Seotud artiklid