Bonava pälvis esimese kinnisvaraarendajana Eestis vastutustundliku ettevõtte kuldmärgise

Bonava pälvis esimese kinnisvaraarendajana Eestis vastutustundliku ettevõtte kuldmärgise

Elamuarendusettevõte Bonava pälvis esimese kinnisvaraarendajana Eesti Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi poolt kõrgeima taseme kvaliteedimärgise, millega tunnustatakse ettevõtteid, kes teadvustavad ja mõõdavad oma tegevuse mõju ühiskonnale.

Indeksi raames hinnati ettevõtet põhjalikult kolmes erinevas kategoorias: ettevõtte vastutustundlik valitsemine, kliima ja keskkond ning ühiskond ja sotsiaalne keskkond. Kõrgeima hinnangu pälvisid indeksis Bonava valitsemis- ja juhtimiskultuur, organisatsioonieetika ja läbimõeldud tegevused terviklike elukeskkondade loomiseks.

Bonava Eesti tegevjuhi Timo Riismaa sõnul hindab ettevõte saadud tunnustust kõrgelt. „Vastutustundlikkus on meie põhitegevuse lahutamatu osa. Selleks, et oma klientide, äripartnerite ja töötajate ootustega sammu pidada, peab see olema kodeeritud iga tänapäevase eduka ettevõtte DNAsse.“ ütles Riismaa.

Elamuarendajana ei tunne Bonava vastutust mitte üksnes majade ehitamise, vaid terviklike ja keskkonnasõbralike uusarenduste loomise eest. Meie jätkusuutliku tegevuse eesmärgiks on leida tasakaal, kuidas tõhusa ressursikasutuse ja protsesside digitaliseerimise abil luua kättesaadava hinnaga kodusid võimalikult paljudele inimestele. Kõrge tunnustus ekspertidelt kinnitab, et oleme suunanäitajaks ka teistele kinnisvara valdkonna ettevõtetele,“ lisas Riismaa.


Eesti kõige põhjalikumat vastutustundliku ettevõtluse hindamise indeksit viib Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum läbi igal aastal. Kuld-, hõbe ja pronksmärgisega tunnustatakse Eestis tegutsevaid ettevõtteid, organisatsioone ja mittetulundusühinguid. Bonava osales indeksis teistkordselt, 2019. a omistati ettevõttele pronksmärgis.

 

Allikas: Bonava


Seotud artiklid