CRAMO uus hoone sai nurgakivi

Eile peeti sarikapidu Tartu vallas, Nõlvakaare 8 asuval krundil. Ehitatava hoone rentnikuks saab 50% ulatuses CRAMO, pool hoonest ootab rentnikku. Käesoleva aasta septembris valmiva hoone omanik ja arendaja on Kaarsilla Kinnisvara, ehitab Embach Ehitus OÜ.

Oma kõnedes avaldasid Kaarsilla Kinnisvara tegevjuht Made Vares, Embach Ehituse juhatuse esimees Andres Salusaar ja Cramo esindaja Andrei Vallimets tänu koostöö eest tänasel keerulisel ajal, kiitsid koostööpartnereid ja ehitajaid laabuva meeskonnatöö eest ning väljendasid rahulolu ehituse senise sujumise osas. Tartu Valla vallavanem Jarno Laur, kes osales nurgakivi paigaldamisel, avaldas heameelt valda lisanduva, erinevaid teenuseid pakkuva ärihoone üle.

Sarika külge kinnitatud pärja tõid katuselt alla Kaarsilla Kinnisvara arendusjuht Viljar Jänes, Embach ehituse projektijuht Martin Mark ja Cramo esindaja Jaan Aruväli.

Terminal Oil Raadi teenindusjaama kõrvale rajatava hoone kahekorruseline klaasfassaad avaneb vaatega maantee poole, hoone ees on ruumikas kliendiparkla. Hoone tagaküljel asub suurte tõstandustega varustatud ruumikas laopind ja parkla mille mõõtmed võimaldavad ka veokitega manööverdamist. Jalakäiatele on ligipääs Raadi-Kõrveküla kergliiklusteelt.

Valmiva hoone kõrval asuvad kaks krunti Nõlvakaare 4 ja Nõlvakaare 6 mis on vabad hoonestamiseks.

Kaarsilla Kinnisvara OÜ on 1996. aastal loodud Eesti ettevõte, mille põhitegevuseks on äri- ja kaubanduspindade üürimine, haldamine ning arendamine. Ettevõttel on Tartus, Tallinnas, Pärnus ja Narvas kokku 86 500m2 üüritavat pinda sh. ligi 43 000m2 kaubanduspinda, 30 000m2 büroopinda 8 000m2 laopinda ja 5 500m2 tootmispinda.


Seotud artiklid