Eesti vanim ja suurim liharestoran Argentiina avas teise restorani Fahle Pargis

Eesti vanim ja suurim liharestoran Argentiina avas teise restorani Fahle Pargis

Grilliparadiisina tuntud Argentiina restoran avas uksed Tallinna ühe põnevaima äriarenduse südamikus Fahle Pargi galeriitänaval. Kahel korrusel ja 700 ruutmeetrisel pinnal on restoran valmis hõrgutisi pakkuma kuni 150 inimesele.

Foto: Andres Raudjalg

25 aastase ajalooga Eesti suurim ja vanim liharestoran Argentiina muudab endise paberivabriku äripiirkonna järjest atraktiivsemaks ka toidugurmaanide seas. „Oleme loomas siia terviklikku linnaruumi kuhu kuuluvad ka omanäolised restoranid ja kohvikud. Nüüd avas siin uksed suurepäraseid maitseelamusi pakkuv Argentiina restoran, millest saab kahtlemata üks piirkonna silmapaistvaim võõrustaja,“ rääkis Fahle Pargi müügidirektor Einar Niin.

Foto: Andres Raudjalg

„Kõrgete paekiviseintega ja läbi kahe korruse ulatuv restoran peidab endas elava tulega 3 meetrist söegrilli, kus toit valmib inimeste silme all, vaatamisväärsuseks omaette on ka hiiglaslik veiniriiul, mis mahutab üle tuhande pudeli. Restorani lõunamaise rütmiga haakub suurepärast selle paiknemine aastaringselt soojal klaaskatusega eksootilise haljastusega Fahle galeriitänaval, kus saab istuda kolmel erineval terrassil. Palava ilmaga saab laua ka Postimehe maja esisele väljakule võtta,“ rääkis Argentiina Restorani juhataja Gerli Tuurmann.

Foto: Andres Raudjalg

Lõuna-Ameerika köögiga restoran on avatud iga päev alates 12.00 – 00.00 ja oodatud on siia liha ja mereandide hindajad aga ka taimetoitlased. Lisaks õhtusöökide nautimisele, pakub Argentiina ka päevapraade ning võimalust ärilõunaid privaatsaalis pidada. Argentiina klientidele on parkimine 3 h tasuta ning seal on ka hea ühistranspordi ühendus.

Argentiina teine restoran asub Lootsi tänaval. Varem Pärnu maanteel asunud Argentiina restoran sulges aga hoone ümberehituse tõttu hiljuti uksed, et avada uus restoran Fahles. „Oleme Fahle galeriitänaval valmis suurepäraste maitsetega ja  omanäolise miljööga tallinlastele elamusi pakkuma. Suurem avamispidu on planeeritud sügisesse, kus saavad kõik huvilised osaleda,“ lisas Truumann.


Seotud artiklid