Esimene viga uue kodu sisustamisel

Oled ostnud uue kodu. Oled vaadanud selle kuulutuse pilte lugematu arv kordi ja näidanud kõikidele sõpradele ja sugulastelegi. Nüüd kolid sisse, vead vanade omanike mööbli perekonna lattu ja asendad uue, enda mööbliga. Kuhu sa asjad paigutad?

Nimelt võib tähele panna, et suur osa uue kodu omanikest asetavad oma unistuste mööblitükid siiski täpselt samadesse kohtadesse, kus asetsesid eelmiste omanike omad. Ilma mõtlemata ja kaalumata uusi ja ehk oma perele paremaid lahendusi. Nii võib uus kodu kõigest hoolimata tunduda teadmata põhjustel rõhuv ja suruv.

Mida teha?

* Liiguta kogu mööbel ruumist ära ja kutsu külla sõber, kes su kodus varem käinud pole. Nüüd lase tal kogu mööbel uuesti paigutada ja vaata, millised uued lahendused hoobilt tekivad!

* Joonista kogu ruum paberile ja lõika välja proportsioonis olevad mööblitükid. Hakka mängima ja leiuta uusi lahendusi, mis sind ja su pere päriselt rahuldavad!

Mõne lihtsa liigutusega võid sa tegelikult tuppa rohkelt uut ruumi tekitada. Aga pane tähele, et sa leiaksid ruumis mõne kindla koha, millele sa keskenduda tahad. Kas sul on suur aken, millest avaneb ilus vaade? Ära pane diivanit selle poole seljaga, nii ei saa vahvast vaatest keegi kasu. Kas su kodu on õnnistatud kaminaga? Ära aseta mööblit sellest väga kaugele vaid hinda selle olemasolekut ja kingi sellele vääriline ümbrus.

Loe lisaks “5 sisustamisel tehtavat viga mida on lihtne vältida”

 


Seotud artiklid