Fahle Parki kolib toidu start-up Fudy

Ainulaadsete lahendustega toidu kojuveo turul tegutsev Fudy on muutunud klientide seas kiiresti populaarseks ning ettevõtte ülikiire kasvu tõttu kolib Fudy oma kontori Fahle Parki läbi kahe korruse kõrguvale 700 ruutmeetrisele pinnale.

Fudy tegevjuhi Holger Lihtmaa sõnul on Fudy laiendamas nii oma töötajaskonda kui ka tegevuspinda ja avab selleks suure kontori Fahle Parkis. „Praegu töötab Fudys üle 30 inimese ja jaanuarist on meid juba 41. Kavatseme oma toodet, äri ja tiimi laiendada, et tuua turule uusi ja unikaalseid lahendusi restoranidele ja toidusõpradele. Oleme juba praegu ainus pakkuja turul, kes toob ühe kulleritasu eest kohale toidu erinevatest restoranidest. Selleks oleme loonud Fudy Court süsteemi, kuhu koondame lähestikku asuvad söögikohad, kust saab oma valiku teha. Nii hoiame kokku aega ja transpordiliiklust ning mitmekesi sööjad saavad erinevatest restoranidest tellitud toidu ühel ajal soojalt kätte,“ rääkis Lihtmaa.

Fudy tegutseb suurimates linnades üle Eesti ja on kohal Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Jõhvis, varsti ka Viljandis ja mujal. Fudyga on liitunud suurem osa Eesti peamistest restoranidest ning osad neist on kättesaadavad eksklusiivselt ainult Fudyist.

Fahle Parki müügi-ja turundusdirektori Einar Niine sõnul rõõmustavad Fahle Parki töötajad samuti toiduvaldkonna startupi lisandumise üle. „Argentiina restoran ja Manoly on siinse piirkonna inimeste südamed võitnud, nüüd toob Fudy ka teised linna restoranide hõrgutised kohale ning muudab valiku veelgi suuremaks,“ rääkis Niin.

Suuremale pinnale kolib Fudy kevade hakul ning on sõlminud oma kontoripinna väljaehitamiseks üürilepingu. „Asume praegu sama kvartali väiksemal pinnal. Peame siinset asukohta ja üldist keskkonda startupi jaoks väga sobilikuks. Hindame linnakeskuses olemist, kuhu on töötajatel mugav tulla. Samuti tõmbab siinne keskkond oma eriliste lahendustega, eriti muljetavaldav on aastaringselt soe klaaskatusega troopiline galeriitänav, kuhu hakkab avanema meie uue kontori sissepääs,“ rääkis Lihtmaa.

Läbi kahe korruse kõrguv valgusküllane kontor ajaloolises paekivi hoones hakkab Fudy töötajad liitma ja ühtset tunnet looma. „Startupile omaselt on töötajatel võimalus alati paindliku töögraafikuga töötada ning kontor peab olema koht kuhu on soov alati tulla. Meid ühendab kirg toidu vastu ja tahame leida järjest nutikamaid lahendusi selle toimetamisel klientideni ning töötame ühtselt selle nimel. Ka kontorisse loome valgusküllase köögi, mõnusaid vabaaja veetmise kohakesi kiikede ja snäkkidega, samuti ruumid koosolekute pidamiseks jne.“ kirjeldas Lihtmaa tulevast Fudy kontorit.


Seotud artiklid