Fahle Parki tekkis uus IT-ettevõtete kogukond

Fahle Pargi kiiresti arenevasse ärilinnakusse koondub järjest enam IT-ettevõtteid. Eelmisel suvel avas Fahle Pargis oma kontori kaasaegseid digilahendusi arendav Finestmedia AS. Nende kõrvale kolib peagi küberturvalisusega tegelev Talgen Cybersecurity. Läbirääkimised käivad veel kolme suure tehnoloogia ja start-up ettevõttega.

„Kui Fahle Pargi esimene etapp meelitas piirkonda meediaettevõtted Postimees, Apollo ja DuoMedia, siis järgmistesse uutesse ja täielikult renoveeritud hoonetesse on tekkimas erinevate tehnoloogiaettevõtete kooslus,“ rääkis Fausto Capitali müügidirektor Einar Niin.

Finestmedia tegevjuhi Jan Urva sõnul on töötajate põuaga silmitsi seisvas IT-sektoris oluline panustada meeskonnaliikmete muude hüvede kõrval ka mugava ning omanäolise töökeskkonna loomisesse. „Meie töötajatele väga meeldib Fahle Pargi põnev ajalooline karakter ning siinne kaasaegne kvaliteetne keskkond. Kuna tegeleme Finestmedias igapäevaselt uuenduslike lahenduste loomisega, siis mõjub inspireerivalt ka sama vaimsusega ümbritsev ruum.“

Urva sõnul võib IT-sektori inimeste koondumine Fahlesse tekitada uut sünergiat ja tuua kaasa mitmeid huvitavaid koostöövõimalusi. „See loob soodsa pinnase uute ideede ja ärivõimaluste genereerimiseks. Loodan, et ühel päeval toimivad Fahle pargi rentnikud tervikliku teineteise erinevaid teenuseid tarbiva kogukonnana, nt meie saame aidata oma naabritel nende tööprotsesse digitaliseerida ja seeläbi efektiivsust tõsta,“ rääkis Urva.

Finestmedia tegutseb ca 1200 ruutmeetrisel pinnal. Talgen Cybersecurity kontor jääb samasse suurusjärku ning hakkab paiknema Finestmedia kõrval. Mõlemas kontoris on huvitav kooslus vanadest paekiviseintest ja modernsest sisekujundusest. „Meie kontor avaneb Põhjamaades ainulaadsele vanast paberivabriku tänavast kujundatud galeriile, mis on kaetud klaaskatusega ning kuhu on istutatud magnoolia, apelsini- ja sidrunipuid. Tänavakohvikute terrassidel ja puhkealadel saab süüa lõunat või korraldada kohtumisi kolleegide või koostööpartneritega,“ rääkis Urva.

Vaata Finestmedia uue kontori pilte siit:

https://photos.app.goo.gl/XLLHTsZwsWWvzDAZ6

Vaata videot, milline näeb välja Fahle kvartalis asuv Finestmedia kontor

https://www.youtube.com/watch?v=yIFeuJ0GEBg


Seotud artiklid