Fotod: Riia südames peeti Novira Plaza sarikapidu

Riias peeti vanalinna ja tulevase Rail Balticu reisiterminali vahetusse lähedusse kerkiva 55 miljonit eurot maksma mineva bürookompleksi Novira Plaza sarikapidu.

“Erinevalt Tallinnast, on Riia kesklinnas kaasaegseid büroohooneid väga vähe. Pea kõik kontorimajad on vanadest korterelamutest ümber ehitatud ning päris uued bürood jäävad kesklinnast väljapoole. Projekt on ainulaadne nii sisult kui vormilt ning tõeliselt heas asukohas,” ütles Novira Capitali juhtivpartner Arle Mölder.

Riia Novira Plaza ärikeskuse rajamisel ühendatakse nutikad arhitektuurilahendused, põhjalikult läbimõeldud sisekujundus ning tipptasemel viimistlusmaterjalid. Maja projekteeris tunnustatud Läti arhitektuuribüroo BB studio ning sisekujunduse tegi Meelis Press. Riia Novira Plaza valmib 2023. aasta augustis.

Ärikeskuse arendaja on Novira Capital, mis omab kogu projektist 35 protsenti ning 65 protsenti kuulub finantsinvestorina kaasatud Leedu päritolu Evernord Real Estate Fund 3 investeerimisfondile. Ehitustööde peatöövõtja on SIA Velve.

Sarikapeo fotod leiad SIIT.


Seotud artiklid