FOTOD: Roseni Majas peeti sarikapidu

Rotermanni kvartalisse kerkivas Roseni Majas peeti eile sarikapidu. Täiskõrguse saavutanud hoone sarikapärja tõid alla Roseni Kinnisvara OÜ juhataja Peeter Kütt ja Nordeconi juhatuse liige Priit Luman.

Roseni Kinnisvara OÜ juhataja Peeter Küti sõnul on Roseni Maja tugevusteks väga hea ja kergesti ligipääsetav asukoht, esmaklassiline arhitektuur, valgusküllasus ja energiasäästlikkus. „Kuigi praeguses majanduskeskkonnas ennustatakse kinnisvaraturul mõningast langust, näeme, et on jätkuv nõudlus uutele hea asukohaga ja energiasäästlikele pindadele. Seda kinnitab ka asjaolu, et üle poolte Roseni Maja üüripindadest on juba lepingutega kaetud,“ rääkis Kütt.

Küti sõnul tuleb hoonesse mitmeid lahendusi, mis toetavad alternatiivset ja keskkonnasõbralikku lähenemist. „Lisaks päikeseelektrijaamale on Roseni Maja planeerimisel mõeldud nii jalgratturite kui ka elektriautode omanike peale, kuna hoonesse tulevad jalgrattaparkla ja laadimiskohad elektriautodele,“ lisas Kütt.

Hoone ehituse peatöövõtja, Nordecon AS juhatuse liikme Priit Lumani sõnul on saavad üürnikud sisse kolida selle aasta sügisest. “Linna tuiksoonel ehitamine on ehitajale alati väljakutseks, et kohalikku kogukonda, liiklejaid ja ümbritsevaid ärisid võimalikult vähe häirida. Seda enam väärtustame eelmisel aastal Tallinna linna poolt Roseni Maja objektile viidates välja antud tunnustust, mille kohaselt on Tallinna korrektseima heakorraga ehitusplatsid just Nordeconil,“ täiendas Luman.

Otse Tallinna südamesse, aadressile Ahtri 4 kerkiv Roseni Maja on kuue maapealse ja kahe maa-aluse korrusega modernne büroohoone. Hoone esimesele korrusele on kavandatud äripinnad ning ülemistele korrustele büroopinnad. Roseni Maja ehitusel on kasutatud tänapäevaseid tehnilisi lahendusi, mis muudab selle võimalikult energiasäästlikuks. A-energiaklassi märgisega ärihoonesse on planeeritud nii päikeseelektrijaam, elektriautode laadimiskohad kui ka jalgrattaparkla. Roseni Maja arendab Roseni Kinnisvara OÜ, mis on NG Investeeringud OÜ tütarettevõte. Hoone projekteerisid arhitektibürood EVATA ja Siim & Põllumaa,  sisekujunduse lõi ARS Projekt ja ehitab Nordecon AS. Roseni Maja partner üürnike leidmisel ja lepingute sõlmimisel on rahvusvaheline kinnisvaraettevõte Colliers.

Fotogalerii on kättesaadav SIIT: https://we.tl/t-RgYVUFMnJy. Piltide autor Greete Raudsepp.

 


Seotud artiklid