Fotod: Tallinna põnevaima tänavamelu leiab Fahle Pargis

Endise paberivabriku ajaloolisesse piirkonda loodud uue ärikvartali Fahle Pargi galeriitänav on üks väheseid kohti Tallinnas, kus võib alati kohata mõnda tuntud telenägu või sattuda pruutpaaride, moeloojate või mõjuisikute fotosessioonide peale. Igav sellel tänaval juba ei hakka!

Põhjamaades ainulaadne klaaskatusega galeriitänav peidab endas kohvikuid ja terrassikesi, kaladega veesilmi ning eksootilist haljastust ja on tõeliseks pärliks ärikvartali keskel. Tänu Fahle Parki kolinud meediaettevõttele võib tänaval tuntud telenägusid igapäevaselt kohata või sattuda mõne saatevõtte peale. „Näiteks filmib galeriitänaval Katrin Lust oma saadete sissejuhatusi, Õhtu ja Reporteri tegijad teevad siin intervjuusid või veedavad niisama mõnusaid puhkehetki,“ rääkis Fahle Pargi turundusjuht Vivika Simmo.

„Ka imeilusate pruutpaaride nägemine või ootamatult keset moeshowd sattumine, muudab iga galeriitänavale lõunale tulnud inimese päeva erilisemaks ning roheline ja soe keskkond lisab sära praegusesse pimedasse aega,“ räägib Simmo.

„Piirkond on oma ainulaadse keskkonnaga pälvinud mitmeid arhitektuuriauhindade nominatsioone ning sel aastal tunnustati Fahle Parki aasta kinnisvara teo tiitliga. Siin asuvad Eesti edukamaid ettevõtteid Postimees Grupp ja Kanal 2, Apollo, Miele, Vaal Galerii, Töötukassa Karjäärikeskus, aga ka mitmeid it-ettevõtteid Finestmedia, Talgen Cybersecurity jt.  Ees ootab renoveerimist uute büroode jaoks Fahle katlamaja, mille korstnast saab Tallinna uus vaateplatvorm ja vaatamisväärsus,“ lisas Simmo.

Fotosi galeriitänava melust leiad siit

Fahle pargi äripindu leiad siit 

 


Seotud artiklid