Galerii: Scandium Kinnisvara tähistas 5. sünnipäeva

Möödunud nädalal tähistas Scandium pidulikult viiendat aktiivset tegutsemisaastat – juriidiliselt on ettevõttel vanust mõned aastad rohkem. Viimase viie aastaga on arendatud ja valmis ehitatud ligi 500 korterit, veel sama palju on täna arenduses, lisaks silmapaistev bürootornhoone Tallinna tuiksoonel ja mahukas uue Peetri keskuse ala koos ärihoonete ja korteritega Rae vallas.

Galerii sünnipäevast (fotograaf Rene Luterus): Scandiumi 5. sünnipäev

2015. aastal Maido Lüiste, Kalle Aroni ja Jaak Roosaare asutatud Scandium Kinnisvara on viimaste aastatega arendanud ja valmis ehitanud ligi 500 korterit, kinnistanud Eesti kinnisvaraturul kvaliteetsete üürimajade mõiste ja laienenud siis üürisektorist jõuliselt väljapoole. Täna on ettevõtte fookuses inspireerivate kodude ja äripindade loomine nii Tallinnas, Tartus kui ka Haapsalus. Ees ootab sisenemine uutele turgudele Poolas.

Maido Lüiste, Scandium Kinnisvara juht: „Ettevõtte algusest peale oleme proovile pannud Eesti kinnisvaraturu piire ja dogmasid. Oleme rekonstrueerinud edukalt mitmed suurepärastes asukohtades unustusse jäänud hooned, kus teised arendajad äriplaani õnnestumist ei näinud. Tutvustasime edukalt siinsel turul omajagu põlu all olnud kaasaaegsete üürimajade kontseptsiooni, väärika mikrokorteri olemust ja innovaatiliste rohetehnoloogiate kaasamise võimalusi ärihoonete arendamisel. Tänu julgele pealehakkamisele ja väga tugevale meeskonnale oleme andnud tugeva panuse nii Eesti üürituru kvaliteedi parandamiseks, aga ka investorkogukonna laienemisele tänu mõistlikele võimalustele üürisektorisse investeerida.“

„Meie fookus järgmiseks viieks aastaks on kindlalt läbimõeldud kodude ja ärihoonete arendamisel. Peagi on ehitusse minemas Luige Kodude kvartal Luigel, mida arendame koostöös Everaus Kinnisvaraga. Tuleval aastal alustame Tallinna kõrgeima tornelumaja ehitust Mustamäel. Lisaks on meil tagatoas arenduses veel mitmeid väga inspireerivaid projekte, millest mõnda saame tutvustada juba paari nädala pärast.“

Scandium Kinnisvara AS on laiahaardeline Eesti kinnisvaraarendaja, kes keskendub terviklike elukeskkondade arendamisele, kus kõik eluks vajalik oleks mugavalt lähedal. Roheenergia, jätkusuutlikkus ja taastuvatesse ressurssidesse panustamine on teemad, mida Scandium igapäevatöös edendab, mistõttu on ettevõte Rohetiigri esindusorganisatsiooni asutajaliige. Scandium arendab elukvaliteeti, luues inspireerivaid keskkondi.


Seotud artiklid