Haapsalu märgilisse Marienholmi kinnisvaraprojekti kaasati tuntud investorid. Müügitempo on...

Scandium Kinnisvara kaasas möödunud nädalal oma unikaalsesse arendusprojekti Haapsalu poolsaarel tuntud Eesti investorid. Ostjate huvi Marienholmi elamukvartali vastu on olnud suur. Broneeringutega on kaetud juba 2/3 esimese etapi korteritest ning ehitusega plaanitakse alustada suvel.

Haapsallu Suure Viigi tervele vasakule kaldale, mis seni on olnud suletud ala, arendatakse uut elukeskkonda. Lisaks õhulise arhitektuuriga madalatele kortermajadele on piirkonda kavandatud sadamakaid, ujumiskoht, rekreatsioonialad ja tulevikus ka elegantne SPA-hotell. Esimeses etapis rajatakse 50 eksklusiivset merevaatega korterit suurusega 25-100m2. Korterites, mis hakkavad tänu poolsaare pikergusele kujule paiknema vaid 20-30m merest, saavad olema suured klaasitud rõdud, avarad merevaadetega nurgaaknad, maalilised katuseterrassid ning läbi kahe korruse sirutuvad elutoad.

Maido Lüiste, Scandium Kinnisvara tegevjuht: „Marienholmi projekti vastu on olnud väga suur huvi. Selleks, et saaksime selle inspireeriva projektiga heas tempos edasi liikuda, kaasasime möödunud nädalal erainvestoritest finantspartnerid. Marienholmi investoriteks said mitmed tuntud ja edukad Eesti ettevõtjad, aga ka mitmed investeerimisteemade eestkõnelejad nagu Kristjan Liivamägi ja Marko Oolo.“

„Investorite kaasamine projektiettevõttesse annab raha paigutajatele võimaluse osaleda arendusprojekti edukuses; arendaja jaoks annab aga võimekuse liikuda projektiga kiiremini ehitusfaasi,“ selgitas Lüiste.

Urmo Kallakas, Scandium Kinnisvara finantsjuht: „Scandiumil on tugev investorite ring, kellega koostöö on sujunud mõlemale poolele kasumlikult. Oleme ka tulevikus avatud võimalusele investoreid meie projektidesse kaasata, et kapitalimahukate projektidega heas tempos edeneda.“

Marienholmi mastaapse arenduse visiooni väljatöötamisel oli Scandiumi oluliseks partneriks WhatIf meeskond eesotsas Juhan Kangilaski ja Maria Freimanniga. Täna on projektiga aktiivselt töös sellised tunnustatud loometiimid nagu 3+1 Arhitektid, TajuRuum maastikuarhitektid ja sisearhitektuuri poolel KAMP Arhitektid.

Esimeste majade valmimine poolsaarele on planeeritud 2024. aasta sügisesse. www.marienholm.com


Seotud artiklid