Kiikri Kodud – kaunid kodud kesklinna ja Kadrioru piiril

Kiikri Residentside elukvartali korterid asuvad kesklinna ja muinasjutulise Kadrioru piiril, kust näeb linnasiluetti ja lõputut merevaadet. Kiikri 6 arenduses on kokku 86 korterit, kus on hea planeeringuga 1-5toalised suurte terrasside või rõdudega.

Kiikri 6 arendust ümbritsevad valgustatud kergliiklusteed, pargirajad ja pealinlaste lemmikuks saanud Reidi tee promenaad. Koht, kus saad nautida kauneid merevaateid, jalutuskäike lähedalasuvatesse kohvikutesse või rattasõitu. Sinu tulevase kodu lähedale jäävad koolid ja lasteaiad, poed ja pargid ning kvartalisisesed mänguväljakud.

Kiikri 6 elanikuna võid arvestada, et uus kodu on väga energiatõhus, hoone arhitektuur kaasaegne ja ehituskvaliteet vastab kõrgeimale normile. Korteri sisekujundus on stiilne ja ümbrusega sobituv, korterites on nutikodu lahendused ja veel palju muud. Kiikri 6 on teiste Tallinna piirkondadega hästi ühendatud. Südalinna jõuab loetud minutitega isegi jalutades, rääkimata mugavast ühistranspordist, autost või jalgrattast.

Kiikri Kodudega saad lähemalt tutvuda siin.


Seotud artiklid