Kinnisvara müük kiiresti – kuidas ja mida silmas pidada

Kinnisvara müük kiiresti – kuidas ja mida silmas pidada

Oma kinnisvara müües soovivad kõik saada maksimaalset tulu võimalikult vähese kuluga. Ideaalis toimuks kinnisvara müük kiiresti ja probleemivabalt. Kõige korraga saavutamine eeldab head ettevalmistust. S.t. hästi läbimõeldud turundusplaani ning julgust müüa reaalse turuhinnaga, mitte unistuste hinnaga. Nii õnnestub tekitada kohe alguses paljudes ostjates huvi, tehinguni jõutakse liigset aega kulutamata ning lõpptulemusena võib ostjate vahel tekkida enampakkumine.

Turuhinnast kõrgema hinnaga müümisel kinnisvara müük kiirelt ei õnnestu. Juhtub tavaliselt hoopis vastupidine. Vara jääb pikalt müüki, selle vastu ei tunta huvi ning lõpuks tuleb hinda alandama hakata. Seejuures on pidevalt turgu jälgivate klientide seas tegu juba kahtlase „kaubaga“, mis on liialt pikalt riiulile seisma jäänud. Eeldatakse, et saab veel odavamat hinda küsida. Lisaks peab arvestama jooksvate püsikuludega, mida pikale veninud müügiperioodi jooksul tuleb maksta. Nt korteriühistu arved vm ülalpidamiskulud, korteri või maja küte, maamaks ning laenu korral laenumakseteks ja intressiks kuluv raha. Unustada ei saa ka reklaamikulu, mis on seda suurem, mida pikem on müügiperiood.

Kinnisvara müük kiiresti – mida siin silmas pidada? Teil on kõigepealt võimalik valida, kas:
– Müüte oma kinnisvara ise.
– Pakute seda müügiks firmadele, kes tegelevad kinnisvaraostuga nagu nt De Kodu
– Müüte seda kinnisvaramaakleri vahendusel.

Kui pakutava kinnisvara müügihind on ligilähedane reaalsele turuhinnale, õnnestub kinnisvara müümine kiiresti. Kogemuste ning vajaliku infota on aga keeruline määratleda õiget müügihinda, sest võrreldakse pigem pakkumiste mitte tegelike tehingute hindu. Milline on kõrgeim võimalik hind, mille juures veel õnnestuks kinnisvara müümine kiiresti? Kui endal puuduvad teadmised ning kogemused kinnisvara alalt, kuid kiire kinnisvara müük on oluline, soovitame pigem kasutada maakleri või kinnisvara ostule spetsialiseerunud ettevõtte abi.

Kasutades maakleri abi kinnisvara müümisel on hea teada, et:
• Teid nõustab ja teie huve esindab professionaalne spetsialist.
• Kogu müügiprotsess on efektiivsem ning kasumlikum.
• Säästate aega ning närvikulu.
• Kinnisvara müük kiirelt toimub enamasti võimalikult reaalse turuhinnaga.

Kasutades kinnisvara ostule spetsialiseerunud ettevõtte abi:
• Saate oma kinnisvara eest raha kiirelt kätte!
• Säästate maaklerikuludelt, kuna vahendaja teenust pole vaja kasutada.
• Hoiate kokku reklaamile ning kommunaalkuludele kuluvad summad.
• Kiire kinnisvara müük on garanteeritud (tavamüük korteritel ca 3-6 kuud, meil tehing sobivusel nädalaga). Arvestama peab turuhinnast madalama hinnaga.

De Kodu ostab kinnisvara ning pakub kinnisvaramaakleri teenust.
Kinnisvara müük kiirelt ja professionaalselt – küsi personaalset pakkumist!
astrit@dekodu.ee; +372 555 25 742

Allikas: De Kodu


Seotud artiklid