Kinnisvara24 uueneb

 

Kevad on uuenemise aeg ning sellel kevadel uueneb ka Kinnisvara24.ee portaal ja selle välimus.

 

Koostöös heade partnerite, brändinguagentuuri Identity ja kasutajakogemuse agentuuri UX Estoniaga, toome juba järgmisel nädalal Teieni senisest veelgi mugavama kasutajakogemusega Kinnisvara24 portaali uue välimuse, uuenenud värvide ning uue logoga.

Muudatuste eesmärgiks on pakkuda veelgi paremat kinnisvaraportaali, kus on mõnus kuulutuste infot leida nii maakleril kui erakliendil. Oleme viimastel kuudel kogunud tagasisidet mõlemalt kasutajagrupilt ning sellelt pinnalt mitmeid muudatusi sisse viinud.

Mis muutub:

  • Kinnisvara24 logo – logo saab uue ruumilisema ning mängulisema lahenduse, mis peegeldab Kinnisvara24 väärtusi: uuenduslikkus, nooruslikkus ning paindlikkus.
  • Portaali värvigamma – värvidest on endiseks jäänud meie punane värv. Punast oleme kasutanud portaali algusest saati ning selle järgi tuntakse meid ära. Punase kõrvale tulevad nüüd must ja valge, aga ka mitmed hallid toonid.
  • Portaali esileht – uuenenud esileht annab rohkem informatsiooni, kui pragune. Esilehele on peale meie mõnusa otsingumootori, mis nüüd liigub keskelt lehe vasakusse serva, ära mahutatud ka uusarenduste ning eripakkumiste rubriik, kinnisvarauudised ning suur brändingupind, kus teie ettevõtteid tutvustada. Leht koondab kompaktselt palju maakeri jaoks vajalikku infot.
  • Uues kujunduses paikneb otsingumootor lehe vasakus servas – meie armastatud otsingumootor tuleb Sinuga kaasa kõikidele lehtedele, nii et vajadusel saad sa kogu aeg otsingut laiendada või kitsendada. Kõik vajalikud parameetrid on sellegipoolest alles jäänud. Kui soovid mõnele lehele rohkem ruumi, siis on otsingut võimalik ka peita.
  • Täpsemat otsingut on võimalik teha avalehel – otsingumootor saab olema käepärasem, kiirem ning mugavam, mis omakorda teeb otsinguprotsessi sujuvamaks ning varasemast vähem aeganõudvaks.
  • Siteheader – reklaami lipulaev siteheader on nüüd rahulikum ja ei käi enam lahti ja kinni. Seega on „vilkumist“ vähem ja listivaate ning kuulutuste vaate lehed rahulikumad.
  • Kommunikatsioonimaterjalid – uuendame ka oma kommunikatsioonimaterjale – uue välimuse saavad näiteks meie arved, e-agendid ning ka päringuvormid. See kõik ikka selleks, et meie era- ning äriklientidele oleks meie poolt saadetav paremini mõistetav, lihtne ning selge.
  • Maaklerite ja büroode alalehed – üsna pea uuenevad ka maaklerite ja büroode alalehed, mis saavad olema varasemast oluliselt informatiivsemad. Alalehtedelt saab lihtsasti infot eri piirkondade kohta.

Aitäh, et olete meiega ning loodame, et leiate meie muudatused olevat samm õiges suunas!

Kevadiste soovidega,

Kinnisvara24 tiim


Seotud artiklid