Lahe Kinnisvara avab Võru kinnisvarabüroo

Lahe Kinnisvara avab täna, 9. juunil Võru kinnisvarabüroo. Võru kontor on Lahe Kinnisvaral viies Tallinna, Tartu, Viljandi ja Pärnu kontorite kõrval.

Uus kontor asub Võru kesklinnas Jüri 19a asuvas büroohoones ning pakub sarnaselt teistele kontoritele kinnisvara müügi, üürile andmise ja hindamise teenuseid.

Lahe Kinnisvara Võru kontori juht on Tanel Allas, kes tegutseb kinnisvarasektoris aastast 2007. Tanel Allase esimene kinnisvaraarendus jääb aastasse 2007, kui rekonstrueeriti Võrus kuue korteriga korterelamu. Hiljem lisandusid ka paarismajade ja ridaelamute arendused Tartus ja Tartumaal. Tartu Karlova miljööväärtuslikul alal rekonstrueeritud ja laiendatud kolme korteriga elamu on pälvinud Tartu linna 2012 aasta parima ehitise tiitli.

2018. aastal liitus Tanel Allas Lahe Kinnisvaraga. „Aastate jooksul tellisin kinnisvaraarendajana eksperthinnanguid ning mind hakkasid huvitama turuväärtust mõjutavad tegurid ja protsess, kuidas turuväärtust leitakse. Otsustasin, et parimad teadmised saab, kui kinnisvara hindajaks saada ja liitusin Lahe Kinnisvaraga,“ ütles Allas.
2018. aasta hilissügisel saigi Allas kutseliseks hindajaks. Kuna ta hindas palju just Võru-, Valga- ja Põlvamaal ning nii müügi kui ka hindamise tööd nendes piirkondades jätkub, loodigi 2022. aastal ettevõte Lahe Kinnisvara Võru OÜ ja võeti appi veel maakler Kati Paloots ning kaks kutselist hindajat – Kajar Lepik ja Kendra Talts. Kokku on Lahe Kinnisvara Võru tiim neljaliikmeline.


Seotud artiklid