Logistiliselt hea asukoht tõi Fahle Parki suure moebrändide haldaja LPP Estonia OÜ.

Fahle Parki kolis oktoobris oma kontori LPP Estonia OÜ, kes haldab rahvusvahelisi kaubamärke Reserved, Cropp, House, Mohito, Sinsay ning omab kokku 36 poodi üle Eesti. Ettevõte on laiendamas noortebrändi Sinsay kauplusi ning soovib viia need ka väiksematesse Eesti linnadesse. Lisaks suuremate ruumide vajadusele sai Fahle Parki kolimisel määrvaks ka logistiline asukoht.

“Loome juurde mitmeid töökohti ja kolime Fahle Pargis kaks korda suurematesse ruumidesse. Vajame kiiret logistikat kaupluste ja kontori vahel ning Fahle on üks väheseid kesklinna arendusi, mis pakub lisaks suurepärasele keskkonnale ka ideaalset stardipositsiooni Tallinna igasse suunda liikumiseks. Bussijaama, lennujaama ja rongiliikluse vahetu lähedus lisab kiire ühenduse kaugemate piirkondadega,” rääkis LPP Estonia OÜ tegevjuht Kaidi Kask.

“Fahle kontorist hakkab LPP korraldama oma e-poe tööd, raamatupidamist ja haldust ning juhtima LPP Soome tegevust. 395 ruutmeetrisesse kontorisse luuakse suured koolitusruumid, et edendada ettevõttesisest karjääri ja tuua kokku kontori ning kaupluste rahvast,” rääkis Kaidi Kask.

Fahle Pargi arendaja Fausto Capitali partneri Sven Mihailovi  sõnul on peagi Fahle Pargi esimese kahe etapi ruumid välja üüritud ning ees ootavad Fahle Katlamaja renoveerimine kontorihooneks ning uue ja keskkonnasõbraliku hoone ehitamine Tartu mnt. 84B.

 


Seotud artiklid