Maakri tänava uues tornmajas avab kontori hoone arendaja Fausto Capital

Tallinna südames Maakri tänaval on uue büroohoone ehitus lõpusirgel ja valmimistähtajaks on juuni kuu. Uues tornmajas avab kahel viimasel korrusel esindusliku kontori ka hoone arendaja Fausto Capital. Kokku toob Maakri tänava uusarendus südalinna populaarseimasse äripiirkonda üle 9000m2 uut A-klassi büroopinda, millest suur osa on juba omale üürniku leidnud.

Fausto Capitali ühe osaniku Sven Mihailovi sõnul on Fausto Capital laienemas ja sellega seoses ka uusi töötajaid värbamas, mis tingis vajaduse uue kontori järgi. „Alustame järjest uusi projekte, praegu ootab näiteks Fahle Parkis Tartu mnt 84B kinnistu ehitustöö käivitamist, kuhu tuleb keskkonnasõbralik Eesti esimene puitkonstruktsioonidel kõrghoone. Renoveerimist ootab ka Fahle Katlamaja koos korstnaga, mis muudetakse Tallinna uueks vaateplatvormiks ning selle taha jääv uus hoone parkimismaja ja büroopindadega. Oleme avatud uutele projektidele ja vajame oma kinnisvara portfelli haldamiseks ka esinduslikku kontorit ja rahulolevat meeskonda,“ rääkis Mihailov.

Mainekatele ettevõtetele esinduslikke büroopindasid edukalt arendanud Fausto Capital avab arendajale väärise kontori ca 500 ruutmeetrisel pinnal. Heaolu loovas kontoris kohtuvad maitsekas ja omanäoline disain ning ülim funktsionaalsus ja madalad ülalpidamiskulud, mis on läbivateks märksõnadeks kogu Maakri majas. Kolimise poolt rääkis ka suurepärane asukoht Tallinna südames.

Kuna uue Maakri büroohoone valmimiseni on jäänud kõigest mõned kuud, siis pakub Maakri tornmaja huvilistele kiire kolimise võimalust. Mihailovi sõnul ehitab Fausto üürnike bürood välja vastavalt kliendi soovidele ja kiired liitujad saavad Maakri HUB-s juba sellel suvel koos teistega uued bürooruumid kasutusele võtta. Oma kolimisest Maakri uude tornmajja on lisaks Faustole teatanud näiteks Piletilevi, Lartusi jpt.

Fausto Capital on büroo- ja kaubanduspindade arenduse, üürimise ja haldamisega tegelenud juba pea 20 aastat ja paistab silma kvaliteetse ja läbimõeldud kinnisvara arendusega. Fausto teenete hulka kuulub näiteks ajaloolise paberivabriku ellu äratamine ja sinna modernse Fahle Parki ärikvartali loomine. Fausto panust on ka märgatud ja ettevõte pälvis eelmise aasta Kinnisvara teo auhinna Fahle Parki arendamise eest, sama arenduse galeriitänav korjas Eesti arhitektuuripreemiatelt mitu peaauhinda ja üle eelmisel aastal sai Postimehe meediamaja nominatsiooni parima avaliku ruumi kategoorias.


Seotud artiklid