Meelelahutuslik sisustuselement sinu koju

Meelelahutuslik sisustuselement sinu koju

Kui soovime leida meelelahutuslikku tegevust sõpradega, jõuame tihti oma valikutes lauamängude juurde. Sellised tegevused võimaldavad samal ajal mängida, juttu puhuda ja nalja visata sõprade keskel. Populaarseks ajaveetmise vahendiks näiteks sõpradega kohtumisel on pokkerimäng.

Milline peaks olema üks hea pokkerilaud ja kus lihvida oma mänguoskusi, saad teada alljärgnevalt.

Mängureeglid selgeks

Pokker on tõenäoliselt kõige populaarsem hasartne lauamäng, mida sõprade ja seltskonnaga mängida. Pokkerilaua muretsemine koju on heaks mõtteks, kui veedad kodus sõpradega tihti aega. Pokker on mäng, kus on eduks vaja kombinatsiooni õnnest ning pokkerialastest teadmistest või praktikast. Samuti sobib see iga sünnipäeva ja seltskonnaürituse juurde. Mängu võid alati muuta huvitavamaks ka väikeste panuste määramisega.
Aga enne veel, kui tormata esimest ettejuhtuvat pokkerilauda ostma, veendu, et sulle just pokkerimäng meeldib. Lõbusaid lauamänge saad proovida erinevate Eesti kasiino veebilehtede vahendusel. Paljudes online-kasiinodes saad mängida ilma kontot registreerimata  – jäävad ära pikad registreerimisprotsessid ja juba mõne sekundiga saad mängudele ligi. Nii saad lihvida oma pokkerioskusi, enne kui sõpru külla kutsuma hakkad!

Millist pokkerilauda osta

Tänapäeval on saadaval erinevaid pokkerilaudu, mis sobivad kodusesse interjööri. Nagu paljude teiste toodete juures, määrab ka siin enamasti hind kvaliteedi. Odavama pokkerilaua saab kätte mõnekümne euroga, kuid kvaliteetsemad maksavad mitmesaja euro ringis.
Head pokkerilauda iseloomustab kvaliteetne nahast või kunstnahast käetugi, mis peaks olema pehme ja kergesti puhastatava pinnaga. Paremad mudelid on lausa veekindlast materjalist –  kui sul läheb jook ümber, ei riku see sinu lauda. Eriti mugavad on veel sellised pokkerilauad, kus on laua sees roostevabast terasest topsihoidjad.

Mängupind võiks olla vildist, mis on kasutamiseks mugav ja tasane. Vilt hoiab žetoone ja kaarte paigal ja ennetab nende liikumist. 

Pokkerilauda võiks soovitatavalt mahtuda kuni 10 mängijat. Seltsis on segasem ja see teeb mängimise lõbusamaks.

Sõpradega pokkeribaari 

Enne kui hakkad kodus söögilauda välja viskama, et see pokkerilauaga asendada, mine ja katseta pokkerimängu koos sõpradega mõnel online-turniiril. Selliseid turniire korraldatakse ka tasuta ning harjutamiseks on need ideaalseteks kohtadeks.
Pärnus asub ka Eesti esimene pokkeribaar 2 Paari, kuhu saad minna sõpradega pokkeriõnne katsuma. Pokkeribaaris saad lisaks mängimisele ka süüa-juua ning lihtsalt aega veeta. Nii saad teada, kas teile sobiks korraldada pokkeriõhtuid kambakesi ka oma kodus! Kui vajate Pärnus öömaja, et puhata lõbusast õhtust, siis Pärnu hotellid pakuvad meelepäraseid ööbimise ja meelelahutuspakette. 

Pokkerilaud on heaks võimaluseks tuua meelelahutus koju kätte. Nii saad vajadusel korraldada erinevaid stiilipidusid, kus näiteks ülikondadesse riietatud külalised koos pokkerit mängivad. Just nagu 30ndatel Chicago gangsteribaaris!
Kui sul pole piisavalt ruumi pokkerilaua mahutamiseks, siis leidub ka teisi võimalusi. Pokkerilaudu on ka kokkupandavaid ja nii saad säästa ruumi kodus. Suvisel ajal saad pokkerit mängida ideaalselt ka mõnusal grillipeol.


Seotud artiklid