Mihkel Pärtel sai 1Partner Advisory juhtivpartneriks

1Partner Kinnisvara Gruppi kuuluva kinnisvarainvesteeringute nõustamisele spetsialiseerunud 1Partner Advisory juhtivpartneriks sai suure valdkonnakogemusega Mihkel Pärtel.

“Ärikinnisvara teenuste turg on viimase kümne aastaga teinud tuntava kvaliteedihüppe, aga nii kogenud meeskonnaga toome klientide jaoks sektorisse uue kvaliteedi ja oleme samas kõigile finantsasutustele hinnatud koostööpartner,” ütles 1Partner Advisory värske juhtivpartner ja tegevjuht Mihkel Pärtel ning rõhutas, et 1Partner Advisory meeskond koosneb juba paarkümmend aastat valdkonnas suunanäitajateks olnud ekspertidest, kes suudavad pakkuda kõrgel tasemel vara hindamist, tehingute nõustamist, varahaldust, turuanalüüsi ja strateegilist nõustamist.

“1Partner Advisory tugevuseks on suur kogemus ja rahvusvaheline haare. Meie eksperdid on nõustanud Baltikumis üle miljardi euro väärtuses projekte ja teinud tuhandeid kinnisvara hindamisi, juhtinud keerukaid objekte nii varahalduses kui arenduses,” selgitas 1Partneri Advisory partner ja 1Partner Kinnisvara Grupi üks asutajatest Tanel Tarum, kelle sõnul toob Mihkel Pärteli asumine meeskonna juhiks kogu tiimi teadmised, kogemused ja rahvusvahelise võrgustiku võimalused veelgi selgemalt esile.

Mihkel Pärtel on varasemalt juhtinud Pindi kinnisvara kommertskinnisvara valdkonda ja olnud BPT Real Estate AS nõustamisvaldkonna juht, viimastel aastatel oli ta kinnisvara nõustamise ja investeeringutega tegeleva Elan Capital partner ja käivitanud ka elamuarenduse ettevõtte Tallinnas. Mihkel Pärtel omab MRICS (Member of Royal Institute of Chrtered Surveyors) sertifikaati ning on õppinud TalTechis majandust omandades seal magistrikraadi rahanduses.

1Partner on Baltimaade juhtiv kinnisvaragrupp, mille esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Riias ja Vilniuses. 1Partner grupp pakub kinnisvara vahenduse, hindamise, ehituse, arenduse, halduse ja investeeringute juhtimise teenust.


Seotud artiklid