Mobiilitarvikud ja teised kasulikud tehnikavidinad kodustes oludes

Mobiilitarvikud ja teised kasulikud tehnikavidinad kodustes oludes

Kodune elu on pidevas muutumises. Üks valdkond, mis just käesoleva aastatuhande algusega eriti kasvanud, on igasugune elektroonika. Sinna alla lähevad nii mobiilitarvikud kui ka muu kodutehnika. Kui vaid teaks, mida valida. Osa pakutavast on kasutu, ent teised tehnikavidinad võivad osutuda ootamatult suureks abiks.

Bluetooth klaviatuur lubab suhelda kõikides oludes

Tihtipeale on meil juba olemas kas lauaarvuti või sülearvuti. Mõlemad on võimsad, ent lauaarvuti on kindlalt omal kohal ja ka sülearvutiga ei ole mugav igal pool tegutseda. Samas, meil kõigil on taskus nutitelefon. Tänapäevaste nutitelefonidega sobib ideaalselt kokku Bluetooth klaviatuur. Kerge ühendada, lihtne kasutada ja kokkupandavad. Pista taskusse või käekotti ja võta endaga igale poole kaasa. 

Bluetooth ühendusega klaviatuurid ei ole vaid telefoni tarvikud, need on heaks täienduseks ka tahvelarvutile. Selle klaviatuuri abil mugavalt kirjutada pikemaid tekste, mida on puutetundlikul ekraanil mõnevõrra tüütu tippida..

Mobiiltelefonide tarvikud, mis on tõeliselt kasulikud

Nagu ülalpool öeldud, on peaaegu kõikidel taskus miniarvuti – nutitelefon. Tipptasemel tehnoloogiat ümbritsevad korralikud korpused, ent needki ei kaitse päris kõige eest. Telefoni üheks nõrgemaks kohaks on ekraan. Õhukesed kleepuvad ekraanikaitsed on odavad, kestavad kaua ja kaitsevad kriimustuste eest. Telefoni kaitseklaasid või kaaned teevad rohkemgi, pakkudes kaitset ka ekraani purunemise eest.

Telefoni turvalisuse tagamiseks on rohkemgi võimalusi, kui ekraanikaitsed või kaitseklaasid. Muidugi on selleks sellised telefonitarvikud nagu telefoniümbrised ja -kaaned. Olemas on silikoonist, plastikust ja isegi puidust telefoni kaaned ning ümbrised. Mõned pakuvad rohkem kaitset kukkumise, teised veekahjustuse eest ja kolmandad on oma kaarditaskutega rahakoti asenduseks. Leiab odavaid telefoniümbriseid ning selliseid, mis võtavad rahakotist märkimisväärse summa. Midagi igaühe eelarvele ja maitsele.

Juhtmevabadus on tulevik

Aastakümneid laadimiseks kasutatud kaablid ei ole enam kõige usaldusväärsemad telefonitarvikud. Esiteks kipuvad need kaotsi minema. Teiseks purunema ja kolmandaks sobib ühele telefonile üks otsik, teisele teine. Hoopis teine tera on juhtmevaba laadimisalus. Üks laadimisalus sobib kõikidele nutitelefonidele, mis toetavad juhtmevaba laadimist. See tähendab, et sama vidinat saavad kasutada eri tootjate telefonid, olgu sul siis Apple, Samsung või midagi kolmandat. NB! Pööra tähelepanu sellele, et liiga paks ümbris võib juhtmevaba laadimist takistada, samas kui kaitseklaasid pole probleemiks.


Kust sa
aks veel juhtmed eemaldada? Millised mobiilitarvikud toimiksid ilma lohiseva kaablita? Muidugi on selleks kõrvaklapid. Juhtmevabad kõrvaklapid garanteerivad mugavad telefonikõned ka siis, kui sul on muid tegevusi või liigud kodus ringi. Sama kehtib muusika kuulamise kohta. Kuigi tundub, et kodus võiks mu qrST65rf

usikat kuulata nii valjult kui tahad, on viisakas arvestada teistega ja teatud hetkedel nautida muusikat pigem kõrvaklappide abil.

Paljud telefonitarvikud aitavad meie elu mugavamaks muuta. Olgu selleks siis multifunktsionaalsed telefoni kaaned, nutitelefoni hoidja autosse või kvaliteetsed juhtmevabad kõrvaklapid. Leia oma lemmik!


Seotud artiklid