Mustamäe moodsaim üürimaja MAGMA Stuudiod sai nurgakivi

Reedel, 27. mail pani Scandium Kinnisvara nurgakivi uuele co-living stiilis üürimajale MAGMA Stuudiotele aadressil Laki 24/2. Hoonesse tuleb 151 ühe- ja kahetoalist üüristuudiot ning lai valik elanikele mõeldud ühisalasid. Hoonet ehitab Mitt & Perlebach.

„Üürikorterite järele on täna Tallinnas väga suur nõudlus. Kaasaaegset, kenasti sisustatud korterit on täna üüriturult pea võimatu leida. Neis tingimustes oleme MAGMA ehitusega õiges ajahetkes ja ootame juba võimalust maja uksed tulevastele üürnikele avada,“ rääkis Scandium Kinnisvara tegevjuht Maido Lüiste.

„Väga hea meel on ka selle üle, et MAGMA maja hakkab haldama meie oma professionaalne Scandium Living, mille teeninduskvaliteet ja külalislahkuse loomise oskus on kõrgeimal tasemel. Tänastes oludes, kus üüriturul on omajagu eelarvamusi ja hirmu, loovad avatud suhtumine ja standardiseeritud protsessid hea pinnase pikaajalisteks ja vastastikkusel austusel põhinevaks üürisuhteks. Omalt poolt oleme loonud palju eeldusi, et elu siin majas saaks olema maksimaalselt elanikukeskne ja kaasav – Scandiumi poolt arendatud üürimajadele omaselt tuleb siia mitmeid ühisalasid, kus saab ühiselt aega veeta, sporti teha ja teiste majaelanikega tutvuda,“ lisas Lüiste.

MAGMA Stuudioid ehitava Mitt & Perlebach juhatuse liikme Kristjan Mitti sõnul on nemad pühendunud sellele, et hoone valmiks õigeaegselt. „Ukrainas toimuv sõda on mõjutanud oluliselt ehitusturgu ja ehitusmaterjalide kättesaadavust. Siiski oleme MAGMA hoonega püsinud kenasti graafikus ja plaanime hoone aastaga valmis ehitada, et see ettenähtud ajal üürnikele avada.“

Scandium Kinnisvara AS on laiahaardeline Eesti kinnisvaraarendaja, kes keskendub terviklike elukeskkondade arendamisele, kus kõik eluks vajalik oleks mugavalt lähedal. Roheenergia, jätkusuutlikkus ja taastuvatesse ressurssidesse panustamine on teemad, mida Scandium igapäevatöös edendab, mistõttu on ettevõte Rohetiigri esindusorganisatsiooni asutajaliige. Scandium arendab elukvaliteeti, luues inspireerivaid keskkondi. www.scandium.ee


Seotud artiklid