Terminal Oil Raadi teenindusjaama naabriks saab CRAMO

Kaarsilla Kinnisvara arendab Raadi piirkonda ligi 1000m2 ehitusalase pinnaga äri- ja laohoone. Arendus asub Tartu külje all, ühes kõige kiiremini arenevas piirkonnas (Tartu vallas, Vahi alevikus) Terminal Oil Raadi teenindusjaama kõrval. Ehitatava hoone rentnikuks on 50% ulatuses CRAMO, hoone ehitusleping sõlmiti Embach Ehitus OÜ-ga.

Krundid asuvad logistiliselt väga heas asukohas, Jõhvi-Tartu maantee ääres, planeeritava Tartu Ringtee ja Jõhvi-Tartu maantee ristumiskohas. Piirkonna pidevast arengust annab aimu seegi, et ümbruskonnas on praegusel hetkel töös 6 suuremat elukondlikku arendust. Samuti on viimase kahe aasta jooksul piirkonda lisandunud 2 jaekauplust – COOP ja Grossi toidukaubad.

2020 aasta maanteeameti andmete põhjal läbis antud piirkonda 8 700 autot ööpäevas. Infrastruktuuri arenduste tulemusel on liiklussagedus piirkonnas kasvavas trendis. Kergliiklusteede näol on olemas mugav ühendus linnaga ka jalgsi või rattaga liigeldes. Läheduses asuvad Tartu linna ühistranspordi peatused.

Esialgsetele plaanidele tuginedes valmib Nõlvakaare 8 hoone käesoleva aasta augustis. Valmiva hoone kõrval asuvad kaks krunti Nõlvakaare 4 ja Nõlvakaare 6 mis on vabad hoonestamiseks. Kolme krundi kogusuurus on 21 454 m2. Kruntidel aadressidega Nõlvakaare 4, 6 ja 8 on kokku 7 300 m2 ehitusalast pinda. Lubatud on ehitada ärihooned maksimaalse kõrgusega 12 m. Kinnistuid arendab Kaarsilla Kinnisvara.

Kaarsilla Kinnisvara OÜ on 1996. aastal loodud Eesti ettevõte, mille põhitegevuseks on äri- ja kaubanduspindade üürimine, haldamine ning arendamine. Ettevõttel on Tartus, Tallinnas, Pärnus ja Narvas kokku enam kui 74 000m2 üüritavat pinda sh. ligi 42 000 m2 kaubanduspinda, 30 000 m2 büroopinda ja 2 000 m2 laopinda.

Kõik Kaarsilla Kinnisvara kuulutused leiad siit >>


Seotud artiklid