Populaarsemad kinnisvarakuulutused 2018 aastal

Reastasime eelmise aasta populaarseimad kuulutused, kus märksõnadeks olid kas kuulsad omanikud ja/või tõeliselt luksuslikud kinnistud.

Eelmisel aastal oligi majade kuulutuste vastu rohkem huvi kui teiste objektitüüpide vastu. Kinnisvara vaadatakse suuresti uudishimust – millised kodud müügis on või mis hinnaga oma kodu piirkonnas kinnisvara müüakse, aga samuti ka sisekujundus- ja sisutustusideede saamiseks. Tutvu eelmise aasta populaarsemate kuulutustega:

1. Ruumikas üürimaja Nõmme linnaosas, hind 2800€/kuu

Ruumikas 7-toaline üürimaja Nõmme mändide all. Tegemist on ajatu arhitektuuri kuvandiga, milles peitub 3 korrust ning koguni 7 eluruumi. Ruumid on valgusküllased ning sisustatud kvaliteetse mööbli ja tehnikaga. Maja on koheselt valmis sissekolimiseks.

Tutvu kuulutusega siit.

2. Kaunis majake vaikses rajoonis Toila alevikus, hind 155 ooo€

Maja on valminud 2017. aastal ning on valmis vastu võtma oma esimesi elanikke. Tegemist on suurepärase asukohaga! Läheduses asuvad Toila park, Spa hotell, promenaad ja meri. Ümbruskond on väga rahulik ning teed on heas seisukorras ja alati hooldatud.

Tutvu kuulutusega siit.

3. Elegantne elamu Kakumäel, hind 415 000€

Siiani on müügis ka üle-eelmisel aastal meie seast lahkunud tippnäitleja Lembit Ulfsaki hubane kodu Kakumäel. Tegemist on suurepärase asukohaga kinnistuga Kakumäel, millel asuv kahekordne eramu on valminud arhitektide Vilen Künnapu ja Ivi-Els Scneideri käe all. Pea 170 ruutmeetrine hoone asub vaid 50m kaugusel merepiirist ning on ümbritsetud kauni haljastusega.

Tutvu kuulutusega siit.

4. Spa-kompleksiga villa Meremõisa külas, hind 1 350 000€

Jaan Tootsile kuuluv luksuslik eramaja kaunis mereäärses piirkonnas. 428 ruutmeetrine elamu peidab endas kolme magamistuba, spad koos mitme sauna ja basseiniga. Magamistubadest avaneb vaade männimetsale ja merele. Tegemist on suletud rajooniga,  mis tagab väga privaatse ja rahuliku elukeskkonna.

Tutvu kuulutusega siit.

5. Eksklusiivne villa Suurupi külas, hind 1 200 000€

Ainulaadne eritellimusega rikkalik Villa privaatses ja looduskaunis kohas ainult 15 km kaugusel Tallinnast. Villas on kinosaal, bassein, tiik, piljardisaal, 5 magamistuba jpms. Seda lihtsalt peab oma silmaga nägema!

Tutvu kuulutusega siit.

6. Modernne ja ruumikas elamu Pirital, hind 2 600 000€

Suursugune ja ainulaadne kodu mereäärses ning turvalises piirkonnas. Antud maja kogupind on 744 m2, krundi suurus on 2383 m2. Maja kaasaegne küttesüsteem hoiab kulud väga madalal, mugavust lisab “targa maja” lahendus ning kinnistut aitab hooldada automaatne kastmissüsteem.

Praeguseks hetkeks on hoone endale ilmselt juba uue omaniku leidnud. Tutvu kuulutusega siit.

7. Villa koos oma liivarannaga Suurupi külas, 1 799 000€

Maja paikneb eriliselt suurel privaatsel krundil, mis piirneb merega, kaasa arvatud kaunis liivarand. Kinnistu asub vaid 15 minuti sõidu kaugusel Tallinnast, looduslikult kaunis kohas, ümbritsetuna Muraste looduskaitsealast. Hoone interjööri on projekteerinud New Yorgis ja Londonis õppinud sisearhitekt. Kasutatud on vaid parima kvaliteediga ehitusmaterjale ja luksuslikke looduslikke viimistlusmaterjale. Maja on ümbritsetud professionaalselt kujundatud terrassidest ja aiast, kust leiate ka laia valiku puuviljapuid ja-põõsaid.

Tutvu kuulutusega siit.

8. Suur talu Eesti ühes vanimas külas, hind 111 000€

Palju kõneainet pakkus ka Kati Murutarile kuuluv Soone talu. Tegemist on täielikult renoveeritud talukompleksiga Kumma külas. Sobilik pelgupaik aktiivsele ja elujõulisele perele, keda huvitab näitaks põllumajandus ja loomakasvatus. Taluga on kaasas ka 2 hektarit maad.

Tutvu kuulutusega siit.

9. Eksklusiivne kahekorruseline eramu mere ääres, hind 850 000€

520m2 üldpinnaga eramu asub Tallinnas privaatsel eraldatud tänaval. Maja on kapitaalselt renoveeritud kaks aastat tagasi ning materjalideks on kasutatud ainult kalleid disain elemente ja kvaliteetset tehnikat. Nutika planeeringuga stiilselt sisustatud eramu vastab ka kõige nõudlikuma ostja vajadustele.

Tutvu kuulutusega siit.

10. Kvaliteetselt renoveeritud luksuslik elamu Hispaanias, 1 390 000€

Villa on on oskuslikult renoveeritud ja sisustatud Rootsi disaineri käe all ning kasutatud on ainult tippkvaliteedilisi materjale ja seadmeid. Majast avanevad suurepärased vaated Vahemerele ja rannad ning Marbella keskus jäävad vaid mõneminutilise autosõidu kaugusele.

Maja sobib ideaalselt perele, kes tahab Hispaanias rohkem aega veeta kui vaid koolivaheajal. Läheduses on hea valik rahvusvahelisi koole ning ca 700-800 m kaugusel on Eesti kool.

Tutvu kuulutusega siit.

 


Seotud artiklid