Remondi jaoks võetakse laenu järjest targemalt

Pole kellelegi uudiseks, et inflatsioonikõver liigub tõusvas joones taevastesse kõrgustesse ja mitte kellegi rahakott ei jää sellest paraku puutumata. Seetõttu vaadatakse  praeguses olukorras õigustatult oma kulusid üle ja tehakse selles vallas vajalikud korrektuurid.

 

Kui varasemalt on eestimaalased laenu puhul vaadanud ikka oma kodupanga poole siis järjest enam võrreldakse omavahel laene ja nende kulukuse määrasid ning vahetatakse meie lõunanaabrite eeskujul olemasolevaid kohustusi soodsamate vastu. Samasugust trendi on näha remondiks võetavate laenude puhul mistõttu leiab aina enam inimesi tee Altero juurde, mille platvormil saab täiesti tasuta  võrrelda erinevate laenuandjate pakkumisi ühes kohas.

 

Lisaks eeltoodule on Altero teenus osutunud väga mugavaks oma aega väärtustavale inimesele, sest ühe laenutaotluse täitmisest piisab, et saata taotlus korraga paljudele erinevatele laenuandjatele. Pole ime, et viimase poole aastaga on laenude võrdlemine läbi Altero platvormi kasvanud 4 korda!

 

Kirsiks tordil on Altero tublid  konsultandid, kes aitavad vajadusel igal kliendil leida just talle sobivaim laenupakkumine. Personaalne ja professionaalne lähenemine on garanteeritud.

 

Altero platvormiga saab tutvuda siin


Seotud artiklid