Saku alevikku kerkib hubane Kirsiõue naabruskond

Elamuarendusettevõte Bonava liigub Tallinna piiridest välja ning rajab Saku alevikku Kirsiõue uusarenduse.

Kirsiõue on Bonava värskeim arendus ning asub Saku aleviku piiril, ümbritsetuna rohealadest ning uuselamutest. Projekti esimeses etapis tuleb müüki 64 kahe- kuni neljatoalist suuruses 43,2 – 82,1 m² korterit, mis on sissekolimiseks valmis 2023. aasta sügisel.

„Sakul on väga hea ja kiire ühendus pealinnaga, mis teeb seal elamise atraktiivseks ka Tallinna elanikele, kes soovivad pigem elada rahulikus ja rohelises elamupiirkonnas, kuid kus siiski jäävad kättesaadavaks linnaelu mugavused – lasteaiad, koolid ja poed on läheduses ning ka mitmekülgsed sportimisvõimalused kodu naabruses olemas,“ ütles arenduse projektijuht Kätlin Villmann.

Bonava Eesti tegevjuht Taavi Soorm sõnas, et tänastes muutlikes turutingimustes muutub koduostjate jaoks üha määravamaks elamuarendajate usaldusväärsus ja läbipaistev tegutsemine.

„Käesolev aasta on kinnisvaraturul kaasa toonud mitmeid väljakutseid, mis avaldab mõju ka tarbijakindlusele. Vastutustundliku ettevõttena soovime ka praegustes turutingimustes kinnitada, et Bonava järgib oma seniseid tegutsemispõhimõtteid – meilt uue kodu ostjad saavad olla kindlad, et müügilepingus sätestatud hind on lõplik ning kodu valmimise käigus ümbervaatamisele ei kuulu,“ selgitas ta.

Kirsiõue elamutele omistatakse eriti energiatõhus B-energiaklass ning mugavat elukorraldust pakuvad parkimine koduhoovis ja panipaik esimesel korrusel. Hoones on olemas turvaline rattaruum koos lapsekärude panipaigaga, kuhu pääseb nii väljast kui üldkoridorist. Kirsiõue hoovialalt luuakse ühendus olemasolevate kergliiklusteedega, et peale lõbusõitude, oleks lastel võimalus tulevikus rattaga ka kooli sõita. Jalutuskäigu kaugusel on rongipeatus, mis tagab kiire ühenduse Tallinna ja teiste lähiasulatega.

 


Seotud artiklid