Sea kodu kooliks valmis!

Nii kurb kui see ka pole, suvi saab varsti läbi ja uksel on tervitamas sügis. Nüüdseks on juba kaupluste riiulid täitunud kireva koolikaubaga ja kooliasjade ostmine on täies hoos. See ärev aeg on peagi ukse taga. Kas aga su kodu on ikka selleks kõigeks valmis, või õhkab see veel suvepuhkuse õndsat meeleolu?

On aeg sügis-talve garderoob uuesti lagedale tuua ja üle vaadata, kas kõik riided on veel parajad, on need terved või vajavad kerget hooldust.

Hea nipp!  Kui soovid iga hommikust riietuse teemalist tüli vältida, lase lapsel riided terveks nädalaks välja valida. Riputa need ühe riidepuu peale komplektina ja kinnita juurde sedel nädalapäeva nimetusega.

Vaadake üheskoos üle lauasahtlid, puhastage lauaplaat ja kontrollige kas on kõik koolitööks vajalik olemas.
Olulisemad asjad seal juures on: vajadustele vastav tool, lisa matt kirjutuslauale, hästi valgustav laualamp, ergonoomiline hiirematt ja prügikast.

Nüüd on jälle käes aeg, kus ühel lapsel on jalkatrenn, teisel iluuisutamine, sinul laulukoor ja partneril fotoring. Et kogu logistika paigas oleks, on teil vaja ajaplaneerijat. Otsige kodus nähtav koht, pange ülesse korgitahvel või kirjutamisalaga kalender ja nii saate kindlad olla, et kõik õigeks ajaks õigetesse kohtadesse jõuavad!


Seotud artiklid