Suvekorteri broneerimiseks on viimane aeg

Järjest soojemad ilmad panevad üha rohkem inimesi mõtlema suvepuhkusele – viimastel nädalatel on mitmekordistunud huvi broneerida suvekuude jooksul lühiajaliseks üürimiseks korter Eesti suuremates kuurortlinnades, näitab kuulutusteportaali Kinnisvara24 statistika.

„Praegu on viimane aeg suvituskorteri broneerimiseks, sest hea hinna ja kvaliteediga korterite osas on veel valikut,“ sõnas Kinnisvara24 juhatuse liige Kalev Roosiväli. Kõige nõutumad pinnad on ootuspäraselt Pärnus, Haapsalus ja Kuressaares, kuid teatud määral ka Tartus ning välisturistidele pakuvad suurimat huvi Tallinnas asuvad üürikorterid.

Tagasihoidlikuma väikese suvekorteri üürihinnad algavad 30 eurost ööpäevas ja ulatuvad luksuslikumate korterite puhul mitmesaja euroni. Üürihinnad võivad mitmekordistuda juulikuu nädalavahetustel või suuremate ürituste ajal. Lisaks luksuskorteritele pakutakse hooajaliseks rentimiseks ka eramuid, mille hinnad on suveperioodil tavapärasest oluliselt kõrgemad, ulatudes kuni 2500 euroni kuus.

Seoses lühiajalise üüri populaarsuse kasvuga jälgivad paljud kuurortlinnade kinnisvaraomanikud igal aastal sama trendi – septembrist maini antakse kortereid üürile pikemaks perioodiks ja juunist augustini eelistatakse lühiajalist üüri turistidele.

Lühiajaliselt renditud üürikorteris elamise peamise eelisena hotellide ja muude majutusasutuste ees nähakse soodsamat hinda, suuremat ruumi ja privaatsust ning ehedamat puhkusekogemust. Lühiajaline üür sobib hästi peredele ja sõpruskondadele, sest pakub rohkem ruumi ühiseks ajaveetmiseks ning ise söögi valmistamiseks. Kodumajutust või üürikortereid eelistavad ka puhkajad, kes tahavad ennast tunda pigem tavalise linnaelaniku kui turistina.

Näited kuurortlinnade korteritest, mida pakutakse hetkel Kinnisvara24 portaalis:

https://kinnisvara24.delfi.ee/korter-üür-pärnu-linn/240262953

https://kinnisvara24.delfi.ee/korter-üür-tartu-linn/240231663

https://kinnisvara24.delfi.ee/korter-üür-tallinn/240256109

https://kinnisvara24.delfi.ee/korter-üür-tallinn/240239177

https://kinnisvara24.delfi.ee/korter-üür-pärnu-linn/240260082

https://kinnisvara24.delfi.ee/korter-üür-tallinn/240175398

Kõikide suvilate pakkumistega saad tutvuda siit.


Seotud artiklid