Tallinna südalinna ärihoones Hobujaama 4 avati teenuste -ja kaubandustänav

Südalinna suurima jalakäijate vooluga ristuv ärihoone Hobujaama 4 läbis põhjaliku uuenduskuuri, et avada esimesed kaks korrust linnarahvale erinevate teenuste pakkumiseks. Kokku renoveeriti Hobujaama hoones 1450 ruutmeetrit pinda ja muudeti see A-klassi äripindadeks.

Endise Nordea panga peahoonena tuntud ärimajas on esimesed uued üürnikud juba uksed avanud. Ärikinnisvarafirmale Colonna kuuluva hoone teisel korrusel alustas tegevust Royal Grace kliinik ning mais avab uksed esimesel korrusel eksklusiivne ilusalong LN Beauty Estonia. „Kõikide ettevõtete sissepääsud avanevad valgusküllasesse aatriumisse ja on külastajatele kergesti leitavad. Esimese korruse äriruumid on kohandatud teenuste pakkumiseks ning varustatud vajalike veeühendustega. Kärarikkalt linnatänavalt tulles on klientidel mõnus loomuliku valgusega ja modernse disainiga aatriumis aeg maha võtta,“ kirjeldas Colonna üürisuhete juht Ave-Liis Uuspõld uut kontseptsiooni.

Kesklinna südamesse loodud ainulaadne teenuseid koondav tänav, pakub peagi kõiki peamiseid iluteenused. „Mõned aatriumiäärsed äripinnad on veel saadaval ja oodatud on ettevõtted erinevatest valdkondadest. Valgusküllane avar aatrium pakub lisaks suurepäraseid võimalusi  kunstinäituste või moeetenduste korraldamiseks,“ rääkis Uuspõld.

Hoone asukoht on erinevate teenuste pakkumiseks väga sobiv, sest jääb sadama ja südalinna vahelise jalakäijate transiitkoridori äärde. Hobujaama tänava ja Narva mnt jalakäijate ülekäigurada on suurim igapäevaselt kasutatav ülekäigukoht Tallinnas.


Seotud artiklid