Tallinnas tehti ajaloo kalleim korteritehing

Eesti suurim kinnisvarabüroo Uus Maa vahendas juuni alguses Pirital Meerhofi majas Tallinna ajaloo kalleima korteri müügitehingu. 
 
Elamu puhul oli tegemist katusekorteriga ning see oli kahekorruseline mere- ja vanalinnavaatega. Korteri eest tuli ostjal käia välja enam kui 1,8 miljonit eurot ning see osteti koduks.

„Kõige kallimate korterite hinnad ei ole oluliselt langenud, sest nende puhul ostetakse erakordset emotsiooni ning hind pole määrav, loeb erilisus ja ainulaadsus. Kõige kõrgema otsa tehingud ei ole igapäevased, aga neid tehakse praegu siiski. Näiteks nõustasime aasta alguses ühe enam kui poolteist miljonit maksnud Kadrioru katusekorteri müüki,” kommenteeris Leet.

„Väga kallite korterite segmendis on selgelt nii müügi- kui üürihuvi kõige kõrgem Rotermanni keskusest kuni Noblessnerini jääva niiöelda „kuldse miili“ korterite vastu, mida üldine kinnisvaraturu jahtumine oluliselt ei mõjutanud,“ lisas Leet.

Pirita tee 20a aadressil asuva Meerhofi residentsi arhitektid on Henno Sillaste ning Sander Aas. Keskmisest suuremate ja luksuslikumate korteritega üheksakorruseline hoone valmis 2015.aastal.


Seotud artiklid