TOP 10 kinnisvarakuulutused, aprill 2020

Aprillikuus oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku enam kui 21 000 kuulutust ning portaali külastati miljon korda. Toome välja aprillikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP 10.

1. Luksuslik merevaatega üürikorter Kopli liinidel, hind 1 290€/kuu

Luksuslik üürikorter Tallinna ühes kuumemas uusarenduses. Tegemist on 5-korruselise maja 4. korrusel asuva korteriga, mis on saanud tunda tunnustatud sisedisaineri kätt ning omanike hoolt ja armastust.

Tutvu pakkumisega siit>>

2. Kaasaegne kivimaja Saaremaal, hind 69 000€

Väga kvaliteetne ja kaasaegne kivimaja Saaremaal, Kaarma-Kirikukülas. 5-toaline maja asub logistiliselt väga heas asukohas ning oli müügis praktiliselt korteri hinnaga. Tänaseks on maja leidnud omale uue omaniku.

Tutvu kuulutusega siit>>

3. Soodne palkmaja Sinu poolt valitud asukohta, hind 37 000€

Tartumaal ootab uut omanikku kvaliteetne ja korralik palkmaja, mis on mõeldud minema transportimiseks. Paiguta maja oma poolt valitud asukohale ning loo sellest oma unistuste kodu!

Tutvu kuulutusega siit>>

4. Imeline maakodu otse mere kaldal, hind 290 000€

Uhke elamukompleks Pärnumaal. Tegemist on ideaalse maakoduga nii suvitamiseks kui ka aastaringseks elamiseks või äritegevuseks näiteks turismitalu näol.

Maja asub privaatses kohas, mida ümbritseb ühelt poolt meri ning teiselt poolt 0,5 ha heinamaa. See on ideaalne koht kus oma akusid laadida ja lõõgastuda.

Tutvu pakkumisega siit>>

5. Eestiaegne palkmaja Viljandimaal, hind 22 000€

Uut omanikku ootas ka imearmas eestiaegne palkmaja Viljandimaal. Hoone ja ümbruskond vajavad asjalikku peremeest ja loovat mõtlemist, et luua sellest ideaalne maakodu.

Soodsa hinna tõttu on maja leidnud omale ka juba uue omaniku.

Tutvu kuulutusega siit>>

6. Modernne eramu mereäärses Viimsis, hind 890 000€

Rohuneeme poolsaare tipus asuv ja üle teiste piirkonna majade kõrguv vastavalminud villa, mille rõdudelt ja terrassidelt avanevad lummavad merevaated.

Arhitekt Hannes Koppel on loonud suurepärase planeeringuga ja valgusküllase elamu kolmel tasapinnal ja kahe sissepääsuga. Siseviimistluses on kasutatud ainult naturaalset puitu, parketti ja looduskivi.

Tutvu pakkumisega siit>>

7. Luksuslik merevaatega üürikorter, hind 3000€/kuu

Kalamajas RAND linnavillade uues eluhoones antakse üürile merevaatega 3-toaline uhiuus korter. Kui armastad luksust ja kauneid vaateid, siis see pakkumine on just Sulle!

Tutvu pakkumisega siit>>

8. Armas talumaja Kuutsi külas, hind 9 900€

Müüki on tulnud armas talumaja Kuutsi külas Mõnistes!

Tegemist on 1930. aastal ehitatud kahekorruselise puumaja, kuuri ning saunaga. Tõeliselt mõnus koht, kuhu rajada oma unistuste maakodu.

Tutvu pakkumisega siit>>

9. Privaatne maamaja Lüganuse vallas, hind 9 900€

Armas pisike maamaja Lüganuse vallas Kiviõli linnapiiril. Looduskaunis asukoht ning väga suur kinnistu loovad ideaalse keskkonna mõnusa maakodu rajamiseks.

Tutvu pakkumisega siit>>

10. Maamaja väga looduskaunis kohas, hind 22 900

Müüa looduskaunis kohas kõpitsemist vajav maamaja. Koostöös restauraator Joel Roosiga on võimalus taastata see uhke maamaja autentsel kujul.
Maja müüakse koos soovi korral koos sisustusega.

Tutvu pakkumisega siit>>

________________________________

Tutvu ka märtsikuu Top 10 kinnisvarakuulutustega>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>


Seotud artiklid