Top 10 kinnisvarakuulutused, August 2019

Augustikuus oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku 21 500 kuulutust. Toome välja augustikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP10.

1. Väga soe ja hubane kodu Veskimöldres, hind 479 900€

Üks eriline kodu, lõunapoolse kinnistuga kõrgelthinnatud Veskimöldres!

Kinnistul asub isikupärane maja, mis on väga funktsionalistliku planeeringuga. Suured klaaspinnad esimesel korrusel toovad tuppa valguse, avaruse ja maja ümbritseva looduse. Maja taga on ka suur terrass, millel ilutseb soojendusega bassein.

Tutvu kuulutusega siit>>

2. Ühetoaline moodulmaja, hind 19 900€

20 m2 suuruse ehitusaluse pinnaga elamine koosneb kahest ruumist – suur tuba ja vannituba – ning välisukseks on kahepoolne klaasuks. Võimalik kasutada kontorina, külalistemajana, aiamajana, jne.

Tutvu kuulutusega siit>>

3. Finnlogi unikaalne ja energiatõhus maja, 185 290€

See on elamu, mille loomisel on silmas peetud selle sobivust linnaruumi ning kitsamatele kruntidele. Majas on 4 tuba ning selle üldpind on 177 ruutmeetrit. Tegemist on tõeliselt kvaliteetse ja praktilise pereelamuga.

Tutvu kuulutusega siit>>

4. Kaunis maakodu Raplamaal, hind 34 900€

Kaerepere alevikus on müüa kinnistu, millel asub umbes 160 – 170 aasta vanune elamu koos kuuri, saunamaja ning abihoonega. Tegemist on ideaalse maakodu kandidaadiga. Läheduses asub ka kõik eluks vajalik – bussipeatus, kauplus, ujula, seltsimaja. Rapla südalinn vaid 8km kaugusel.

Pakkumise hind sisaldab ka kümblustünni ja robotmuruniiduki maksumust.

Tutvu kuulutusega siit>>

5. Suur talukompleks turismiettevõtluseks, hind 269 000€

Uut omanikku ootab Sinso Jahimaja Kesk-Eestis. Tegemist on talukompleksiga, mis sobib suurepäraselt turismiettevõtluseks. Kompleksi juurde kuulub majutushoone 8 numbritoaga ja eraldi saunamaja koos kahe numbritoaga. Tee oma hinnapakkumine ja saa selle kompleksi uueks peremeheks!

Tutvu kuulutusega siit>>

6. Avar linnalähedane kodu Rannamõisa külas, hind 320 000€

Avar ja hubane kodu mõnusalt vaikses ning rohelises Rannamõisa külas, Harku vallas. Maja asub suurest teest eemal, Tilgu sadama lähedal. Imeline elukoht pankranniku nõlval looduse nautimiseks!

Tutvu kuulutusega siit>>

7. Renoveerimist vajav elamu Pärnumaal, hind 11 000€

Pärnumaal ootab uut ja töökat pererahvast üks unustusehõlma jäänud elumaja. Maja sobib nii hoojalaiseks maakoduks kui ka püsivalt elamiseks. Hoonet ümbritseb 8099 ruutmeetrine kinnistu, kus on piisavalt ruumi ilutaimede ja aedviljade kasvatamiseks.

Tutvu kuulutusega siit>>

8. Väike pärl Kristiine linnaosas, hind 59 000€

Uut omanikku ootab renoveeritud ühetoaline korter koos eraldi köögi ja san. ruumiga. Korteri juurde kuulub kokkuleppe alusel ka 1,9m x 2,3m suurune panipaik keldriosas. Lisaks mitmeid elanike ühises kasutuses olevaid ruume.

Tutvu kuulutusega siit>>

9. Mõnus suvekodu vahastu külas, hind 49 000€

Tallinna kesklinnast vaid 20-minutilise autosõidu kaugusel Muuga aedlinnas on müüki tulnud ehitusjärgus 2-korruseline eramu koos suure terassi ja avara aiaga. Võimalus soodsalt soetada linnalähedane maja ja rajada sellest oma unistuste kodu.

Tutvu kuulutusega siit>>

10. Heas seisukorras eramu Keila-Joal, hind 144 000€

Keila-Joal, Türisalu külas on müügile tulnud kena maja koos kauni hoolitsetud aiaga. Eramu on värskelt renoveeritud ja väga ökonoomne. Maja on koheselt sissekolimiseks valmis.

Tutvu kuulutusega siit>>

______________________________________

Tutvu ka juunikuu Top10 kinnisvarakuulutustega>>.

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>.


Seotud artiklid