TOP 10 kinnisvarakuulutused, detsember 2019

Detsembrikuus oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku umbes 20 000 kuulutust. Toome välja detsembrikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP 10.

1. Luksuslik eramu Merirahu elamurajoonis, hind 2 000 000€

Modernse arhitektuuri ning hästi läbimõeldud kahekorruselise avara planeeringuga eramu mereäärses piirkonnas. Hoone on valminud 2010. aastal ning seal on elupinda kokku 329,4 ruutmeetrit. See on suurepärane elukoht perekonnale, kus hinnatakse modernset eramut linnas, kuid samas hinnatakse koju jõudes rahu ja looduslähedust.

Tutvu pakkumisega siit>>

2. Eksklusiivne villa Miiduranna külas, hind 2 000 000€

Linnakärast veidi eemal, kiviviske kaugusele Miiduranna sadamast, on müüki paisatud eksklusiivne merevaatega kolme magamistoa, basseini ja spaaosaga maja, mille teeb eriliseks selle asukoht – ilmselt polegi Eestis teist taolist maja, mis oleks merele niivõrd lähedal.

Tutvu pakkumisega siit>>

3. Isikupärane mereäärne villa, 2 400 000€

Müügile on tulnud eksklusiivne ja isikupärane Tallinna panoraamvaatega neofunktsionalistlik villa. Hoone asub kaunis mereäärses piirkonnas, kus kõik eluks vajalik on läheduses olemas. Tallinna kesklinn asub vaid 15-minutilise autosõidu kaugusel.

Tutvu pakkumisega siit>>

4. Suursugune mereäärne eramu Merirahus, hind 2 300 000€

Inspireerituna Itaalia kuulsa arhitekti Andrea Palladio ühest kaunimast renessanssvillast La Rotonda, on arhitektide U.Künnapi ja M.Pressi koostöös valminud eksklusiivne villa väärikal põlispuudest palistatud mereäärsel 2042 m2 kinnistul Merirahus, Kakumäel. Kui otsite midagi erilist, kus valguse ja energia kooskõla kingib täiusliku koosluse, siis see pakkumine on teile!

Tutvu pakkumisega siit>>

5. Soklikorruse korter Tallinna kesklinnas, hind 69 000€

Müügipakkumiste sekka on lisandunud ilus 2-toaline korter Tallinna Kesklinnas Kunderi 23 asuva hoone soklikorrusel. Tegemist on suurepärase asukohaga – läheduses lasteaiad, koolid, poed, südalinn ning suurepärane transpordiühendus.

Tutvu pakkumisega siit>>

6. Esinduslik viie magamistoaga villa Rannamõisas, hind 2 990 000€

See esinduslik viie magamistoaga villa Näkineiu teel, Rannamõisas, asub enam kui poolehektarilisel maalilisel kinnistul, mis piirneb merega. 2008. aastal ehitatud kodu pakub kvaliteetseid sisustuslahendusi ja kokku 7 tuba üle maja.

Tutvu pakkumisega siit>>

7. Kaunis ja ruumikas eramu Tallinna kesklinna läheduses, hind 3 300 000€

Kaunis ja suursugune eramu Tallinna ühes magusamas piirkonnas – Maarjamäel. Kolmekorruselises majas on 12 tuba ning avar hoov koos basseiniga. Hoone asub vaid 250 meetri kaugusel merest ja selle pindala on 645 ruutmeetrit.

Tutvu pakkumisega siit>>

8. Kaunis talukoht Raplamaal, hind 55 000€

Müüa ilusas asukohas hea ligipääsetavusega talukoht. Kinnistul on rehielamu suletud netopinnaga 171,2 m². Maja on elamiskõlbulik ja keskmises seisukorras, kuid vajab uue peremehe hoolitsevat kätt. Kui tunned, et siin võiks olla sinu pere uus kodu, siis tutvu pakkumisega lähemalt!

Tutvu pakkumisega siit>>

9. Põlispuudega ümbritsetud privaatne kodu Lääne-Virumaal, hind 14 000€

Kui Sul on linnakärast villand, siis Lääne-Virumaal ootab sind üks privaatne kodukoht. See ahiküttega 3-toaline elumaja on ideaalne aastaringseks elamiseks perele, kes hindab privaatsust ja looduslähendust.

Tutvu pakkumisega siit>>

10. Kaunis kodu Laulasmaa rahulikus rannakülas, hind 299 000€

Suurepärase ehituskvaliteediga eramu Laulasmaal. Parim paik elamiseks linnakärast eemal ja mere lähedal, samas kõik eluks vajalik sinu ümber olemas!

Tutvu pakkumisega siit>>

________________________________

Tutvu ka novembrikuu Top 10 kinnisvarakuulutustega>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>


Seotud artiklid