TOP 10 kinnisvarakuulutused, jaanuar 2020

Jaanuarikuus oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku ligi 20 000 kuulutust ning portaali külastati üle miljoni korra. Toome välja jaanuarikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP 10.

1. Eraldi sissepääsuga 3-toaline korter Kalamajas, hind 205 000€

Müüa maitsekalt renoveeritud eraldi sissepääsuga korter Kalamajas – sisuliselt on tegemist väikese majaga.

Kalamaja ise on populaarne ja ülimalt meeldiv elupiirkond, mis on tuntud oma sõbraliku kogukonnatunde ning entusiastlike elanike poolest.

Tutvu pakkumisega siit>>

2. Mereäärne maakodu Vihterpalus, hind 1 500 000€

Müüa inglise stiilis maamaja Vihterpalu jõe suudmes. 2,5 ha suurusel kinnistul paikneb 320 m2 eramu, abihoone ja kasvuhoone. Suurepärane valik nõudlikule ja luksust armastavale inimesele.

Tutvu pakkumisega siit>>

3. Päikeseline elamine Tartus, hind 318 000€

Müüa 2013. aastal valminud eramu hinnatud Kvissentali elamurajoonis. Tegemist on kaasaegsete ja säästlike tehnoloogiliste lahendustega nägusa ja funktsionaalse elamuga.

Tutvu pakkumisega siit>>

4. Ühetoaline moodulmaja, hind 19 900€

20 m2 suuruse ehitusaluse pinnaga elamine koosneb kahest ruumist – suur tuba ja vannituba – ning välisukseks on kahepoolne klaasuks. Võimalik kasutada kontorina, külalistemajana, aiamajana, jne.

Tutvu pakkumisega siit>>

5. Imeline maakodu otse mere kaldal, hind 290 000€

Uhke elamukompleks Pärnumaal. Tegemist on ideaalse maakoduga nii suvitamiseks kui ka aastaringseks elamiseks või äritegevuseks näiteks turismitalu näol.

Maja asub privaatses kohas, mida ümbritseb ühelt poolt meri ning teiselt poolt 0,5 ha heinamaa. See on ideaalne koht kus oma akusid laadida ja lõõgastuda.

Tutvu pakkumisega siit>>

6. Finnlogi unikaalne ja energiatõhus CLT-maja, hind 203 755€

Hetena kujutab endast kaasaegset tõlgendust traditsioonilisest aatriummajast, mille puhul elamu ruumid paiknevad ümber ehitise keskele moodustuva sisehoovi.

Tegemist on maja projektiga ning kuulutusel märgitud hind on majakarbi hind.

Tutvu pakkumisega siit>>

7. Müüa luksuslik merevaatega villa, hind 850 000€

Väga nutika planeeringuga ja stiilselt sisustatud villa Haabersti linnaosas. Villa vastab ka kõige nõudlikumale maitsele ning asub suurepärases elukeskkonnas. Kui hindad kvaliteeti, privaatsust, mere lähedust ning lummavaid päikeseloojanguid, siis see ongi Sinu unistuste kodu!

Tutvu pakkumisega siit>>

8. Turismitalu kaunil Võrumaa maastikul, hind 90 000€

Müüa turismitalu looduskaunis kohas Võrumaal, Kerepäälsel. Kinnistu suurus on 1,8 ha. Talukompleks koosneb elumajast, suurest kõrvalhoonest ja keldrist. Lisaks asub kinnistul suur tiik, mille purdelt on mõnus ujumas käia.

Tutvu pakkumisega siit>>

9. Unikaalne ja energiatõhus palkmaja Sinu soovide järgi, hind 135 621€

Palkmaja Uranus on sobilik lahendus funktsionalistliku stiili austajatele ning sobib hästi ka väiksemale hoonestusalale. Kompaktne vorm on liigendatud kahele tasapinnale, mis kujundab arhitektuurse vormikeele. Tegemist on maja projektiga ning kuulutusel märgitud hind on majakarbi hind.

Tutvu pakkumisega siit>>

10. Auhinnatud suvemaja koos kinnistuga, hind 129 990€

Tallinna piirist vaid 4 kilomeetri kaugusel rahulikus Hüüru külas ootab Sind kodu, kus tervitab sind loodus, avarus, päikesele avatud õueala, privaatne asukoht, värske õhk ja mis peamine – Sinu oma kodu. Looduslähedane elukeskkond kuhu tahad alati tulla!

Tutvu pakkumisega siit>>

________________________________

Tutvu ka detsembrikuu Top 10 kinnisvarakuulutustega>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>


Seotud artiklid