Top 10 kinnisvarakuulutused, juuli 2018

Juulis oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku üle 18 000 kuulutuse.Toome välja juulikuu kõige popimad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud kõige enam huvi pakkusid juulikuus. Siin on sulle Kinnisvara24.ee juulikuu kuulutuste TOP 10.

1. Kaasaegne elamu Tartumaal, hind 159 000€

Väga kõrge ehituskvaliteediga, kaasaegne ning ülisäästlike kuludega elamu Tartumaal. Kaugus Tartu linna piirist vaid 5 km. Tegemist on väga turvalise ja peresõbraliku elukeskkonnaga, mida ilmestab moderne arhitektuur ja läbimõeldud funktsionaalsus.

Tutvu kuulutusega siit.

2. Luksuslik eramu Tartu linnas, hind 530 000€

Väga hea asukohaga uueväärne elamu kõrgelthinnatud Tammelinnas.
Elamu märksõnadeks on – asukoht, kvaliteet, avarus, hubasus, kodusus!

Tutvu kuulutusega siit.

3. Uhiuus eramaja Ida-Virumaal, hind 155 000€

Kaunis eramu Toila pargi, Spa hotelli ning mere vahetus läheduses. 91,4 ruutmeetrise pindalaga hoone on valminud 2017. aastal nig ehituse käigus on kasutatud vaid kvaliteetseid viimistlus- ja ehitusmaterjale. Meri asub vaid 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel.

Tutvu kuulutusega siit.

4. Üürimaja kaunil Ihasalu rannikul, hind 550€/kuu

Suurepärase keskkonnaga ümbritsetud üürimaja otse mere ääres. Maja on sisustatud kogu eluks vajaliku mööbliga. Samuti on majas olemas saun ning suur merepoolne terrass.

Tutvu kuulutusega siit.

5. Armas maja Kiisa alevikus, hind 138 500€

Turvalise asukohaga valgusküllane kinnistu Harjumaal, Saku vallas. Kinnistul asub 4-toaline avara planeeringuga elamu, saun, puukuur, liivakast ja mängumaja. Suurepärane valik lastega perele.

Tutvu kuulutusega siit.

6. Korter eestiaegses majas, hind 82 900€

Eestiaegses majas avatud köök-elutoaga kahetoaline hoovipoolne korter koos panipaigaga keldrikorrusel ja parkimiskohaga kinnises hoovis.

Tutvu kuulutusega siit.

7. Stiilne korter Tartu maakonnas, hind 79 999€

Renoveeritud avar ja heleda sisustusega 3-toaline korter Märja alevikus. Korter on läbi maja planeeringuga. Köök ja elutuba jäävad vaatega maja ette ja väiksem ja suurem magamistuba jäävad vaatega maja taha. Suurest magamistoast pääseb ka rõdule, kus avaneb imeline vaade päikeseloojangule.

Tutvu kuulutusega siit.

8. Omanäoline maakodu Igavere külas, hind 185 000€

Omanäoline maakodu, rahu ja loodust armastavale perele. Müügis peamaja, vana elumaja, grillimaja, laut ning suur kuur. Palkidest peamaja on armsalt maalähedane ja ruumikas. Lisaks on krundil ka väga ilus viljapuu- ja põõsastega aed, kus leidub erinevaid puuvilju ja marju. Aeda on tekitatud ka väike tiigike, mis lisab sellele unikaalsust.

Tutvu kuulutusega siit.

9. 3-toaline korter Tartu vanalinnas, hind 205 000€

3-toaline korter atraktiivses asukohas Tartu vanalinnas. Korter asub elamu viimasel korrusel ja selle suurelt katuseterrassilt avanevad kaunid vaated linnale.

Tutvu kuulutusega siit.

10. Soodne 3-toaline korter Annelinnas, hind 64 000€

3-toaline renoveeritud korter Tartus Annelinnas. Korter asub 1979a. ehitatud viiekorruselise maja esimesel korrusel. Aknad avanevad mõlemale poole maja, mistõttu on korter väga valgusküllane. Planeeringult on tegemist väga mugava ja praktilise lahendusega. Korter on avar ja väga soe!

Tutvu kuulutusega siit.

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>

Vaata ka juunikuu Top 10 kinnisvarakuulutusi >>.


Seotud artiklid