TOP 10 kinnisvarakuulutused, mai 2018

Siin on sulle Kinnisvara24.ee maikuu enim vaadatud kuulutuste TOP 10. Mais oli meil enam kui 16 000 kuulutust kokku ja kõige populaarsemad olid just need kuulutused.

1. Modernne villa Viimsis, Miiduranna küla, hind 890 000€

Isikupärane Tallinna panoraamvaatega eramu Miiduranna külas.  5 tuba, suur rõdu, 2 terrassi, privaatne ja tuulevaikne hooviala koos imekauni haljastuse ja tiigiga. 420m2 üldpinnaga hoone sobib ideaalselt privaatsust, ent samas aktiivset eluviisi armastavale perekonnale.

Tutvu kuulutusega siit.

2. 3-toaline korter Tallinna kesklinnas, hind 179 000€

Väga heas seisukorras ja kvaliteetselt sisustatud 3-toaline korter Tallinna kesklinnas. Korteris on kasulikku põrandapinda 69,9m2. Logistiliselt väga hea asukoht – vanalinn vaid 5-6 minutilise jalutuskäigu kaugusel, ümbruses palju koole ja lasteaedu, suurepärane ühendus ühistranspordiga jne.

Tutvu kuulutusega siit.

3. Elumaja Tartumaal, Päkste küla, hind 275 000€

2010. aastal valminud 6-toaline maja Tartumaal, Päkste külas. Kinnistu asub Roiu paisjärve ääres ning on ümbritsetud väga kauni loodusega. Elumaja suurus on 275,8m2 ning peidab endas avarat kööki ja elutuba, 4 magamistuba, kabinet, saun, garaaž jne. Üldmulje on hubane, maitsekas ja kodune.

Tutvu kuulutusega siit.

4. Eramaja Harjumaal, Kasemetsa küla, hind 230 000€

Müüa hea planeeringu ja maitseka siseviimistlusega maja Sakust 2.5km kaugusel asuvas Kasemetsa elurajoonis. Maja asub rahulikus ja väikese liiklusega tänavas. Maja siseviimistlus on mahedates toonides. Kombineeritud on puitlaudist, tapeeti ja värvi.

Saku ja selle lähiümbrus on hinnatud elupiirkond olnud juba aastaid ning lisaks põlistele Saku valla elanikele oskavad seda hinnata üha uued ja uued pered, mida näitab Sakus vallas müügisolevate objektide nappus.

Tutvu kuulutusega siit.

5. Ruumiküllane kodu Annelinnas, hind 179 000€

1990. aastate alguses lõplikult valminud 179,5 ruutmeetrine maja Tartus. Elamu on väga hästi hoitud ja heas seisukorras ning valdavas osas autentse 1980ndatele aastatele omase viimistlusega. Majas on kokku 7 tuba, esimesel korrusel asub elutuba ja üks magamistuba ning teisel korrusel viis tuba. Lisaks on 1. korrusel tuulekoda, avar esik, köök, sahver, tualettruum ning mahukas köetav garaaž kahele autole kanali ja telfriga. 2.korrusel asuvad lisaks tubadele avar trepihall, vannituba, tualettruum, panipaik ja rõdu.

Tutvu kuulutusega siit.

6. Suvila Vääna-Jõesuu külas, hind 65 000€

Väike armas suvila hinnatud piirkonnas Vääna-Jõesuu külas. 3-toaline majake hõlmab endas ja enda ümber kõike eluks vajalikku. Tsentraalne vesi ja kanalisatsioon krundil, suvila kõrval. Seinad on soojustatud, tubades puitpõrandad ning katusel SBS materjal. Avaras ja päikeseküllases hoovis on olemas viljapuud ja põõsad. Läheduses olemas eluks vajalikud kommunikatsioonid – kool, bussipeatus ja pood. Lisaväärtusena on krundi lähedal ka jõgi ning mererand.

Tutvu kuulutusega siit.

7. Kaunis ühepereelamu Keilas, hind 236 500€

Müüa paraja suurusega ühepereelamu Keilas, rahulikus eramute piirkonnas. Ideaalne asukoht lastega perele, kuna kõik eluks vajalik on jalutuskäigu kaugusel. Maja asub tupiktänava ääres, mis lisab privaatsust.

Hoone on valminud 2003 aastal ning kasutusluba on vormistatud 2015 aastal. Suletud netopinda on 171, 4 m², sellest köetav on 142,4 m².

Tutvu kuulutusega siit.

8. Korter Pärnu maakonnas, hind 15 000€

3-toaline korter ridaelamus vaikses ja looduslikult kaunis kohas. Korter läbi maja planeeringuga kahel korrusel. Esimesel korrusel elutuba, köök, WC ja esik. Elutoast pääseb avarale klaasitud poolkinnisele terrassile. Teisel korrusel kaks magamistuba ja vannituba. Korteri all on avar täiskelder, mida on soovi korral võimalik välja ehitada saunaks või panipaigaks.

Tutvu kuulutusega siit.

9. Renoveeritud elumaja Põlvamaal, Mammaste küla, hind 127 000€

Maja on renoveeritud ökoloogilisi printsiipe silmas pidades. Võtmesõnadeks on looduslikud materjalid ja taaskasutus. Kombineerides valitud materjalid ürgväärtustega on tulemuseks ülimalt mõnusa puhta energeetikaga isehingav ökokodu, mis on rõõmuks ja toeks iga pereliikme enesetundele!

Tutvu kuulutusega siit.

10. Kaunis eramu Karivärava külas, 155 000€

2013. aastal täielikult renoveeritud 5-toaline eramaja Rakvere vallas. Remonttööde käigus on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale. Lisaks peamajale asub kinnistul ka grillimaja ning kuur/garaaž.

Tutvu kuulutusega siit.

Kõiki Kinnisvara24.ee kinnisvarakuulutusi näed siit>>.

 


Seotud artiklid