Top 10 Kinnisvarakuulutused, Mai 2020

Maikuus oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku enam kui 21 700 kuulutust ning portaali külastati miljon korda. Toome välja maikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP 10.

1. Privaatse asukohaga elamu Kiviõli linna servas, hind 28 000€

Müüa kivikonstruktsioonis elamu Kiviõli linna Küttejõu piirkonnas. Elamu asub suurematest tänavatest eemal, väga rahulikus ja privaatses asukohas. Hoonet ümbritseb väga kaunis ja hoolitsetud aed nig kõigele lisaks asub kinnistul ka garaaž ja saun.

Tutvu kuulutusega siit>>

2. Rookatusega palkmaja Tallinna külje all, hind 159 000€

Kui oled unistanud suurest hoovist, rookatusega palkmajast, siis Luigel ootas Sind unistuste kodu. Mõnusalt linnalähedane, kuid samas rahulik elukeskkond.

Tänaseks on antud maja omale juba uue hoolitseva omaniku leidnud.

Tuvu kuulutusega siit>>

3. Soodne palkmaja Sinu poolt valitud asukohta, hind 37 000€

Tartumaal ootab uut omanikku kvaliteetne ja korralik palkmaja, mis on mõeldud minema transportimiseks. Paiguta maja oma poolt valitud asukohale ning loo sellest oma unistuste kodu!

Tutvu kuulutusega siit>>

4. Armas talukompleks Võrumaal, hind 8 900€

Müügipakkumiste sekka on lisandunud ka armas talumaja. Koos suure peahoonega müüakse ka kõrvalolev kuur ning maakivist abihoone. Olemas on toimiv elektriühendus ning võimalus liituda kõrvalkrundi puurkaevu trassiga. Maja vajab küll renoveerimist, aga selle eest on tegemist suurepärase võimalusega luua sinna oma enda suve- või maakodu.

Tutvu kuulutusega siit>>

5. Privaatne maamaja Lüganuse vallas, hind 9 900€

Armas pisike maamaja Lüganuse vallas Kiviõli linnapiiril. Looduskaunis asukoht ning väga suur kinnistu loovad ideaalse keskkonna mõnusa maakodu rajamiseks.

Tutvu kuulutusega siit>>

6. Suurepärase asukohaga Suvila Kitseküla järve kaldal, hind 59 000€

Pakkumine neile, kes väärtustavad rahulikku ja looduskaunist elukeskkonda! Teid ootab mõnusa asukohaga suvila otse Kitseküla järve kaldal, Tartumaal.

Tutvu kuulutusega siit>>

7. Kena väike suvila Viljandimaal, hind 15 000€

Müügile on tulnud kena väike suvila Viljandimaal Päidre külas. Hoone asub rahulikus suvilapiirkonnas ning seda ümbritseb 1000 ruutmeetri suurune hoolitsetud aed.

Kuna müügipakkumisega on kiire, siis on kõigil huvilistel võimalus teha ka oma hinnapakkumine!

Tutvu kuulutusega siit>>

8. Soodne 1-toaline korter Mustamäe uusarenduses, hind 54 900€

Mustamäe suurima parkmetsa veerele on kerkinud uus moderne elukeskkond, Kadaka Metsapark, kuhu on müügile tulnud väga korralik ja soodne 1-toaline korter. Ära maga head pakkumist maha!

Tutvu kuulutusega siit>>

9. Avara kinnistuga palkelamu Türi linnas, hind 29 500€

Uut pererahvast ootab renoveerimist vajav palkelamu Türi rohelises ja vaikses piirkonnas. Armsas 4-toalises hoones on olemas kõik eluks vajalik ning seda ümbritseb ka enam kui 1700 ruutmeetrine kinnistu.

Tutvu kuulutusega siit>>

10. Ameerikaliku arhitektuuriga luksuslik eramu Tabasalus, hind 390 000€

Müügipakkumiste sekka on tulnud ameerikalaadse arhitektuuriga luksuslik eramu Tabasalus. Eramu projekteerimisel on arvestatud iga pisemagi detailiga ning kasutatud on vaid kvaliteetseid ehitusmaterjale. Tegemist on looduslikult kauni asukohaga, kus avaneb maja akendest vaade ka merele.

Tutvu kuulutusega siit>>

________________________________

Tutvu ka aprillikuu Top 10 kinnisvarakuulutustega>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>


Seotud artiklid