TOP 10 kinnisvarakuulutused, märts 2020

Märtsikuus oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku enam kui 20 000 kuulutust ning portaali külastati üle 900 000 korra. Toome välja märtsikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP 10.

1. Luksuslik merelähedane eramu Suurupi külas, hind 430 000€

Eramu asub vaikses ja rahulikus piirkonnas Suurupi ülemise tuletorni ja looduskaitseala läheduses. Avarus ja puutumatu looduse lähedus mõjub siin rahustavalt. Maja on ehitatud kvaliteetselt ja maitsekalt, kasutades vaid kõige paremaid ehitusmaterjale.

Tutvu pakkumisega siit>>

2. Finnlogi unikaalne ja energiatõhus CLT-maja, hind 203 755€

Hetena kujutab endast kaasaegset tõlgendust traditsioonilisest aatriummajast, mille puhul elamu ruumid paiknevad ümber ehitise keskele moodustuva sisehoovi.
Tegemist on maja projektiga ning kuulutusel märgitud hind on majakarbi hind.

Tutvu pakkumisega siit>>

3. Armas eramu Nõmme mändide all, hind 159 000€

Uut omanikku ootab armas 5-toaline maja Nõmme piirkonnas. Maja on seest osaliselt renoveeritud, aga vajab mitmes ruumis veel uuenduskuuri läbimist. Ka hoone välisilme vajab värskendust. Maja ümbritseb suur rohelust täis hoov.

Tutvu pakkumisega siit>>

4. Aastaringseks kasutamiseks mõeldud väikemaja, hind 57 900€

Aastaringseks kasutamiseks mõeldud Cube House OÜ poolt loodud soe ja energiasäästlik tehasemaja. Hoone paigaldamine käib imelihtsalt ning on koheselt valmis sisse kolimiseks. Hinna sisse kuulub ka sisustus ja tehnika nagu näiteks köögimööbel koos tehnikaga, saunatehnika jne.

Tutvu pakkumisega siit>>

5. Ühetoaline moodulmaja, hind 19 900€

20 m2 suuruse ehitusaluse pinnaga elamine koosneb kahest ruumist – suur tuba ja vannituba – ning välisukseks on kahepoolne klaasuks. Võimalik kasutada kontorina, külalistemajana, aiamajana, jne.

Tutvu pakkumisega siit>>

6. Looduskauni asukohaga suvemaja Kaansoo külas, hind 9 999€

1982. aastal ehitatud ruumikas suvemaja looduskaunis Kaansoo külas, Vändra vallas. Majal on küll uus plekk-katus, kuid vajab seest täielikku renoveerimist – ideaalne variant omanäolise suvekodu rajamiseks. Pakkumisega tuleb kaasa ka 1,1 hektari suurune kinnistu.

Tutvu pakkumisega siit>>

7. Kvaliteetne palkmaja Sinu poolt valitud asukohale, hind 37 000€

Müügile on tulnud äraviimiseks mõeldud kvaliteetne palkmaja Elvas. Tegemist on aastaringseks kasutamiseks mõeldud hoonega, mille võib kasutusele võtta näiteks suvamajana või maakoduna. Hoonega tuleb kaasa kõik vajalik – katus, aknad, viimistlusmaterjalid jpms.

Tutvu pakkumisega siit>>

8. Luksuslik väikekorter Tallinna südames, hind 312€/kuu

Stiilne ja täielikult sisustatud kompaktne stuudiokorter Tallinna südalinnas.

Korterist leiab kõik mugavaks peatumiseks vajaliku – voodi, täielikult varustatud köögi, vajaliku kodutehnika, mille hulgast ei puudu isegi föön jne. Maja elanikele on ühiskastuses isegi privaatne jõusaal ja pesumaja.

Tutvu pakkumisega siit>>

9. Tagasihoidlik eramu Peipsi järve kaldal, hind 13 997€

Pakkumisele on tulnud renoveerimist vajav maja looduslikult kaunis kohas Peipsi järve kaldal! See võiks olla ideaalne koht maakoduna kasutamiseks või isegi alaliselt elamiseks.

Tutvu pakkumisega siit>>

10. Kaunis kodu või suvila Lahemaa rahvuspargis, hind 150 700€

Müüa kaunis maja Lahemaa rahvuspargis vaid 100 m kaugusel merest! Tegemist on kvaliteetse 2-korruselise elumajaga, mida võib kasutada ka aastaringselt. Maja hind sisaldab ka kogu sisustust!

Tutvu pakkumisega siit>>

________________________________

Tutvu ka veebruarikuu Top 10 kinnisvarakuulutustega>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>


Seotud artiklid